Arena Park

Parkeergarage in Hoogoorddreef, 40 - 1102. Amsterdam, Nederland

Arena Park
Toegankelijk voor gehandicapten Overdekte parkeergarage Parkeergarage met maximale hoogte

Beschrijving

Arena Park

Een parkeergarage in Amsterdam helpt je bij het parkeren in de stad. Zo is Parkbee Arena Park de perfecte locatie om te parkeren voor een bezoek aan Amsterdam centrum. Bovendien ligt deze parkeergarage op slechts 2 minuten lopen van de Amsterdam Arena, de Ziggo Dome, Heineken Music Hall en de bioscoop Pathé Arena.

Deze parkeergarage is met de auto gemakkelijk te bereiken vanaf de A2 en de A9. Na het parkeren van je auto kun je verder de stad in gaan met het openbaar vervoer. Op 5 minuten lopen ligt station Amsterdam Bijlmer Arena waar je de bus,trein of metro kunt nemen richting het Centraal Station.

Vanaf het Centraal Station kun je Amsterdam verkennen. Maak een rondvaart door de grachten of breng een bezoek aan het van Gogh Museum of het Rijksmuseum. Wandel door het Vondelpark en sla je slag op de gezellige markt aan het Waterlooplein en de Albert Cuypmarkt.

Of je nu wilt parkeren voor een concert in de Ziggo Dome of HMH, of je zoekt een goed bereikbare parkeergarage in Amsterdam Zuid-Oost: bij Parkbee Arena Park parkeer je voor een laag tarief en bovendien rijd je er vanaf de rondwegen rond Amsterdam zo naartoe.

Ingang parkeergarage

  • Hoogoorddreef 62

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Gesloten

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

Gesloten

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Interessante plaatsen in de buurt van Arena Park