Aan het laden...

Argentinië

Parkeergarage in Oostelijke Handelskade, 863 - 1019. Amsterdam, Nederland

Argentinië
24-uurs service Overdekte parkeergarage

Beschrijving

Argentinië

Parkeren in Amsterdam is niet altijd eenvoudig. Je kunt veel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar een geschikte parkeerplaats in de stad. Parkeren bij parkeergarage Interparking Argentinië is dan een verademing. Je kunt hier vlakbij het centrum van Amsterdam parkeren op 7 minuten rijden vanaf de ringweg A10.

Als je parkeergarage Interparking Argentinië verlaat, dan loop je binnen 2 minuten naar de bushalte Oostelijke Handelskade waar je met de bus binnen 10-15 minuten naar het centrum van Amsterdam reist voor je dagje winkelen of je stadstour. Aan parkeren hoef je de rest van de dag niet meer te denken.

Parkeren in het centrum van Amsterdam is niet gemakkelijk. De hoge parkeertarieven in combinatie met de parkeervrije zones en smalle straatjes maken het lastig om snel een goede parkeerplaats voor je auto te vinden. In plaats daarvan kun je beter wandelend of met het OV de stad verkennen en je auto parkeren in parkeergarage Interparking Argentinië.

Geniet ontspannen van je bezoek aan Amsterdam en ontdek bijvoorbeeld het Anne Frank huis, de Amsterdam Dungeon en het van Gogh museum aan het Museumplein. Ondertussen staat je auto droog en goed geparkeerd in parkeergarage Interparking Argentinië.

Ingang parkeergarage

  • Oostelijke Handelskade 863

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Interessante plaatsen in de buurt van Argentinië