Centrum Oost

Parkeergarage in Wibautstraat, 3 - 1091. Amsterdam, Nederland

Centrum Oost
24-uurs service Overdekte parkeergarage Parkeergarage met maximale hoogte

Beschrijving

Centrum Oost

Parkeren in het centrum van Amsterdam, maar dan snel en makkelijk? Verspil dan geen tijd aan het rondrijden op zoek naar een parkeerplaats, maar parkeer je auto in parkeergarage Q-Park Centrum Oost bij het Oosterpark. Deze parkeergarage is makkelijk bereikbaar. Binnen 5 minuten rijd je vanaf A10 de ringweg zuid naar deze parkeergarage.

Buiten de parkeergarage ligt metrostation Wibautstraat waar je de metro kunt nemen naar het Centraal Station van Amsterdam. Binnen 5-10 minuten sta je dan op Amsterdam CS met verbindingen naar Schiphol en alle hoeken van de stad. In de directe omgeving van de parkeergarage liggen de gezellige Albert Cuypmarkt en de Heineken Experience. Maar ook Theater Carré en Artis liggen op nog geen 10 minuten lopen van parkeergarage Q-park Centrum Oost.

Vanaf de parkeergarage reis je met de tram in 12 minuten naar het Museumplein met het Rijksmuseum met de Nachtwacht van Rembrandt, het Stedelijk Museum en het van Gogh museum. Bekijk cultureel Amsterdam zonder na te hoeven denken over het parkeren van je auto. Reserveer vooraf je parkeerplaats in parkeergarage Q-Park Centrum Oost en geniet nog eens extra van je dagje uit.

Ingang parkeergarage

  • Tweede Boerhaavestraat 12 B

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Interessante plaatsen in de buurt van Centrum Oost