Aan het laden...

Dome

Parkeergarage in De Passage, 88 - 1101. Amsterdam, Nederland

Dome
24-uurs service Overdekte parkeergarage Parkeergarage met maximale hoogte Bewaakte parkeergarage

Beschrijving

Dome

Naast de Ziggo Dome parkeren in Amsterdam, dat doe je in parkeergarage Dome. Niet alleen kun je hier parkeren voor een concert of bezoek aan de Ziggo Dome, je parkeert bovendien ook vlak bij de Heineken Music Hall, de Amsterdam ArenA en winkelcentrum Arena Plaza. Je moet ongeveer 10 minuten rijden vanaf de A9 of A2 naar deze parkeergarage in Amsterdam Zuidoost.

Hoef je niet in Amsterdam Zuidoost te zijn, maar wil je gewoon parkeren voor een bezoek aan het centrum van Amsterdam? Dan kun je ook prima hier parkeren. Station Bijlmer/ArenA ligt op een loopafstand van 5 minuten. Vanaf daar brengt de metro of trein je in 15-20 minuten naar Amsterdam Centraal Station, of reis je binnen 15 minuten naar Schiphol.

In het Centrum van Amsterdam kun je lopend of met het openbaar vervoer naar alle toeristische trekpleisters, zoals het Anne Frank huis en Madame Tussauds in de binnenstad. Met de metro reis je snel naar het Museumplein, het Leidseplein of het Vondelpark. Geniet zorgeloos zonder dat je aan parkeren hoeft te denken en parkeer je auto in parkeergarage Dome.

Ingang parkeergarage

  • De Passage 90

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Interessante plaatsen in de buurt van Dome