Middenweg

Parkeergarage in Middenweg, 69 - 1097. Amsterdam, Nederland

Beschrijving
190cm

Parkeren in Amsterdam is heel eenvoudig als je je auto parkeert bij parkeergarage Parkking Middenweg in de Watergraafsmeer in Amsterdam Oost. Deze goed bereikbare parkeergarage in Amsterdam ligt ideaal voor een bezoek aan de stad. Als je bovendien je parkeerplaats in Amsterdam vooraf reserveert dan wordt parkeren een hele makkelijke en relaxte ervaring. Parkeren bij parkeergarage Parkking Middenweg kost weinig tijd. De parkeergarage ligt aan de oostkant van het centrum van Amsterdam, op 5 minuten rijden vanaf de A10 en vlakbij Park Frankendael. Je rijdt er dus snel naar toe waarna je je auto veilig overdekt kunt parkeren. Zo hoef je niet door de binnenstad te rijden over smalle straten met eenrichtingsverkeer en hoge parkeertarieven. Vanaf parkeergarage Parkking Middenweg in Amsterdam kun je met het openbaar vervoer verder naar het stadscentrum reizen. Op 5 minuten lopen ligt halte Hogeweg waar je de tram of bus kunt nemen naar het centrum. Met de tram kun je naar Artis gaan, doorreizen naar het Waterlooplein met de gezellige markt, het Rembrandtplein bezoeken of het Paleis op de Dam gaan bekijken. Bezoek alle hoogtepunten van Amsterdam zoals Madame Tussauds, de Wallen en the Amsterdam Dungeon. Parkeer je auto in parkeergarage Parkking Middenweg en je hebt snel een goedkope parkeerplaats in Amsterdam.

Ingang van de parkeergarage

  • Middenweg 71AI

Inchecktijden

Maandag

07:30 - 21:30

Dinsdag

07:30 - 21:30

Woensdag

07:30 - 21:30

Donderdag

07:30 - 21:30

Vrijdag

07:30 - 21:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

09:30 - 19:30

Parkeerschema

24 uur per dag geopend

Deze parkeergarage accepteert geen reserveringen via Parclick.

U kunt echter een parkeerplaats boeken in één van deze nabijgelegen parkeergarages.

Voer de datum en de tijd in waarop u wilt parkeren

Wijzig datum
Wijzig tijd
Wijzig datum
Wijzig tijd

Parkeergarages in de buurt van Middenweg

  • We zoeken de beste resultaten die overeenkomen met jouw zoekopdracht.

  • Gratis annulering Gratis annulering Meer informatie
  • Flexibel inrijdenFlexibel inrijden Meer informatie
  • Flexibele urenFlexibele uren Meer informatie
  • OverdektOverdekt
  • BewaaktBewaakt
  • Gegarandeerde parkeerplaatsGegarandeerde parkeerplaats
  • Onbeperkt in- en uitrijdenOnbeperkt in- en uitrijden

Hoe werkt het?

Search it
Zoeken

Waar gaat u heen? Geen zorgen, we helpen u met parkeren. Wij zijn actief in meer dan 170 steden. Vertel ons waar u naartoe wilt en wij vinden de beste prijs voor u.

Book it
Boeken

Kies de aanbieding die het beste bij u past, of neem een kijkje bij onze parkeerpassen. Een parkeerplaats boeken was nog nooit zo eenvoudig.

Park it
Parkeren

Uw parkeerplaats is gegarandeerd. Rijd naar de parkeerplaats en gebruik uw boekingsnummer. Klaar! U hoeft zich geen zorgen meer te maken over parkeren.