Aan het laden...

Overtoom

Parkeergarage in Huygensstraat, 4 - 1222. Amsterdam, Nederland

Overtoom
Toegankelijk voor gehandicapten 24-uurs service Overdekte parkeergarage Parkeergarage met maximale hoogte

Beschrijving

Overtoom

Makkelijk parkeren in Amsterdam? Ga dan naar parkeergarage Parkbee Overtoom, aan de Tweede Constantijn Huygensstraat in Amsterdam Oud-West. Deze parkeergarage in Amsterdam ligt op slechts een paar minuten lopen van het gezellige Leidseplein, het Museumplein met het van Gogh museum, het Stedelijk museum en het Rijksmuseum.

Parkeergarage Parkbee Overtoom is goed bereikbaar vanaf de westelijke ringweg A10. Vanaf deze weg rijd je binnen 5-10 minuten via de Overtoom naar deze parkeergarage toe. Kies voor deze parkeergarage en je hoeft niet met je auto door het centrum heen te rijden, door smalle eenrichtings straatjes met beperkte parkeermogelijkheid. Bespaar veel tijd en parkeer in parkeergarage Parkbee Overtoom.

Deze Amsterdamse parkeergarage ligt zeer dichtbij het Vondelpark waar je heerlijk kunt wandelen.Op 5 minuten lopen van deze parkeergarage, ligt de halte Eerste Constantijn Huygensstraat waar je tram lijn 1 richting het centrum kunt nemen. Onderweg komt deze tram langs het gezellige Leidseplein, de Dam, de Prinsengracht met de koopmanshuizen en het Spui.

Vanaf parkeergarage Parkbee Overtoom kun je perfect Amsterdam gaan verkennen, of je nu gaat winkelen in de Kalverstraat of een bezoek brengt aan de Wallen in de grachtengordel. Het maakt niet uit, want je auto staat goed geparkeerd in parkeergarage Parkbee Overtoom.

Ingang parkeergarage

  • Wg-Plein 105

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Interessante plaatsen in de buurt van Overtoom