P+R Comeniusstraat

Parkeergarage in Comeniusstraat, 10 - 1065. Amsterdam, Nederland

P+R Comeniusstraat
24-uurs service Overdekte parkeergarage Parkeergarage met maximale hoogte

Beschrijving

P+R Comeniusstraat

Wil je parkeren in Amsterdam, op een locatie net buiten het centrum met snelle verbindingen naar het stadshart? Dan is parkeergarage Q-Park P+R Comeniusstraat in Amsterdam West de plek waar je je auto prima kunt parkeren. Deze parkeergarage ligt op 6 minuten rijden vanaf de ringweg A10 en op 10 minuten lopen van het Vondelpark. Een prima startlocatie voor je dagje uit in Amsterdam mee te beginnen. Reserveer vooraf je parkeerplaats in deze parkeergarage voor extra gemak.

In deze parkeergarage kun je op vastgestelde tijden parkeren tegen betaling van het voordelige P+R tarief. Dit kan alleen als je vervolgens met het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam reist en weer terug. Vanaf deze parkeergarage loop je in 7 minuten naar station Amsterdam Lelylaan. De trein brengt je in 10 minuten naar station Amsterdam CS of in 6 minuten naar station Schiphol.

Ga je naar de binnenstad van Amsterdam, dan hoef je niet meer na te denken over parkeren. Bezoek bekende attracties zoals Madame Tussaud, het Koninklijk Paleis op de Dam of het Anne Frank huis terwijl je auto goed geparkeerd staat in parkeergarage Q-Park Comeniusstraat in Amsterdam.

Ingang parkeergarage

  • Comeniusstraat 131

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Interessante plaatsen in de buurt van P+R Comeniusstraat