P+R Comeniusstraat

Parkeergarage in Comeniusstraat, 10 - 1065. Amsterdam, Nederland

Beschrijving
190cm

Wil je parkeren in Amsterdam, op een locatie net buiten het centrum met snelle verbindingen naar het stadshart? Dan is parkeergarage Q-Park P+R Comeniusstraat in Amsterdam West de plek waar je je auto prima kunt parkeren. Deze parkeergarage ligt op 6 minuten rijden vanaf de ringweg A10 en op 10 minuten lopen van het Vondelpark. Een prima startlocatie voor je dagje uit in Amsterdam mee te beginnen. Reserveer vooraf je parkeerplaats in deze parkeergarage voor extra gemak. In deze parkeergarage kun je op vastgestelde tijden parkeren tegen betaling van het voordelige P+R tarief. Dit kan alleen als je vervolgens met het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam reist en weer terug. Vanaf deze parkeergarage loop je in 7 minuten naar station Amsterdam Lelylaan. De trein brengt je in 10 minuten naar station Amsterdam CS of in 6 minuten naar station Schiphol. Ga je naar de binnenstad van Amsterdam, dan hoef je niet meer na te denken over parkeren. Bezoek bekende attracties zoals Madame Tussaud, het Koninklijk Paleis op de Dam of het Anne Frank huis terwijl je auto goed geparkeerd staat in parkeergarage Q-Park Comeniusstraat in Amsterdam.

Ingang van de parkeergarage

  • Comeniusstraat 131

Parkeerschema

24 uur per dag geopend

Deze parkeergarage accepteert geen reserveringen via Parclick.

U kunt echter een parkeerplaats boeken in één van deze nabijgelegen parkeergarages.

Voer de datum en de tijd in waarop u wilt parkeren

Wijzig datum
Wijzig tijd
Wijzig datum
Wijzig tijd

Parkeergarages in de buurt van P+R Comeniusstraat

  • We zoeken de beste resultaten die overeenkomen met jouw zoekopdracht.

  • Gratis annulering Gratis annulering Meer informatie
  • Flexibel inrijdenFlexibel inrijden Meer informatie
  • Flexibele urenFlexibele uren Meer informatie
  • OverdektOverdekt
  • BewaaktBewaakt
  • Gegarandeerde parkeerplaatsGegarandeerde parkeerplaats
  • Onbeperkt in- en uitrijdenOnbeperkt in- en uitrijden

Hoe werkt het?

Search it
Zoeken

Waar gaat u heen? Geen zorgen, we helpen u met parkeren. Wij zijn actief in meer dan 170 steden. Vertel ons waar u naartoe wilt en wij vinden de beste prijs voor u.

Book it
Boeken

Kies de aanbieding die het beste bij u past, of neem een kijkje bij onze parkeerpassen. Een parkeerplaats boeken was nog nooit zo eenvoudig.

Park it
Parkeren

Uw parkeerplaats is gegarandeerd. Rijd naar de parkeerplaats en gebruik uw boekingsnummer. Klaar! U hoeft zich geen zorgen meer te maken over parkeren.