MEER INFORMATIE OVER DE ZBE IN BARCELONA IN HET GEDEELTE “WIJ HELPEN U”.

Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3

Parkeergarage Sant Antoni Maria Claret 57 - Prking

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 57
2.0

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Ben je een toerist? Deze parkeerplaats ligt in de ZBE-zone van Barcelona. Klik voor meer informatie over de ZBE in Barcelona op Hoe te parkeren in Barcelona's ZBE.
Bent u op zoek naar een parkeerplaats in de buurt van de Sagrada Familia? Wij bieden u een optie waarbij u uw auto veilig kunt achterlaten op slechts 10 minuten lopen in de Sardenya-straat 399 in Barcelona. De parkeergarage Sant Antoni Maria Claret 57 – Prking bevindt zich in de wijk Eixample, een van de meest emblematische en levendige delen van de stad en vanwege de nabijheid van andere emblematische delen van Barcelona. De parkeerplaats ligt zeer dicht bij de Sagrada Familia, een van de meest herkenbare monumenten in Barcelona, ​​ontworpen door de beroemde architect Antoni Gaudí. Het ligt op ongeveer 10 minuten lopen ten noordoosten van de Sardenya-straat. Op dezelfde manier ligt deze parkeerplaats ook heel dicht bij verschillende ziekenhuiscentra, zoals het Hospital de Sant Pau, dit indrukwekkende modernistische complex, ontworpen door Lluís Domènech i Montaner, ligt op korte afstand naar het noordwesten en iets verderop ligt het Hospital Dos. de Maig. Vanaf dit punt kun je de verschillende metro- en buslijnen nemen naar elk ander deel van de stad Barcelona, ​​maar zorg ervoor dat je deze altijd onder toezicht laat. Parkeergarage Sant Antoni Maria Claret 57 - Prking is een overdekte parkeergarage die 24 uur per week, 365 dagen per jaar geopend is. Het heeft een beveiligingsdienst en badkamers. Wat de tarieven betreft, deze variëren van één dag tot één maand. Ze hebben multipass-passen, wat betekent dat u tijdens uw reservering de parkeerplaats zo vaak kunt betreden en verlaten als u wilt. Mis deze kans niet en reserveer nu uw plaats voordat deze op is!

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.1m)
  • Flexibel inrijden
  • 24-uurs service
  • Overdekt

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Carrer de Sant Antoni Maria Claret 57
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: voer de aangegeven openingscode in om de parkeerplaats op te rijden en parkeer op een vrije plaats. ALS UW PAS IN EN UIT KAN: voer hetzelfde toegangsnummer in.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Sant Antoni Maria Claret 57 - Prking: Beoordelingen

2.0
Gebaseerd op 5 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Sebastia

super complicado acceso, plazas complicadas, demasiadas columnas, no lo recomendaria a nadie

Silvia

Núria

No hi aparcaré mai més. Ple de columnes, molt difícil de maniobrar, sense personal, molt petit. Una pujada molt gran per sortir i has d'apretar un botó a mig camí. Una furgoneta gran que no es podia moure va ocupar la part central i no es podia ni passar

Best beoordeelde parkeergarages in Barcelona

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Sant Antoni Maria Claret 57 - Prking

De meest geboekte parkings