Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Lyon

6 Parkeergarages gevonden
 • T2 Aéroport Lyon ECTOR - Service Voiturier
  1. Dichterbij

  T2 Aéroport Lyon ECTOR - Service Voiturier

  Overdekt
  Prijs voor 1 minuut
  Valet ophaalservice bij het vliegveld
 • Elit Parking - Shuttle - Aéroport de Lyon
  1. Goedkoper

  Elit Parking - Shuttle - Aéroport de Lyon

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag
  Rij naar de parkeergarage. Nadat je hebt geparkeerd, biedt de parkeergarage een shuttledienst aan die je naar de luchthaven brengt.
 • ECTOR - Service Voiturier - Gare de Lyon Part-Dieu

  ECTOR - Service Voiturier - Gare de Lyon Part-Dieu

  Overdekt
  +60 min (17.5km)
  Prijs voor 1 minuut
 • BlueTransfer - Aéroport de Lyon

  BlueTransfer - Aéroport de Lyon

  Overdekt
  Rij naar de parkeergarage. Nadat je hebt geparkeerd, biedt de parkeergarage een shuttledienst aan die je naar de luchthaven brengt.
 • Blue Valet - Gare TGV Lyon Saint-Exupéry

  Blue Valet - Gare TGV Lyon Saint-Exupéry

  Onoverdekt
 • Blue Valet - Aéroport de Lyon Saint-Exupéry (LYS)

  Blue Valet - Aéroport de Lyon Saint-Exupéry (LYS)

  Overdekt
  Valet ophaalservice bij het vliegveld

Parkeren Blue Valet - Aéroport de Lyon Saint-Exupéry (LYS)

69720 Saint-Laurent-de-Mure, France
3 beoordelingen

Details: Over de parkeergarage

Blue Valet heeft een sanitair protocol opgesteld om haar gebruikers een volledig veilige service te garanderen. Op de dag van uw aankomst zal een valet uitgerust met een masker u opwachten om uw voertuig op te halen, met respect voor de veiligheidsafstand zoals bepaald door de gezondhei ... Lees meer
Blue Valet heeft een sanitair protocol opgesteld om haar gebruikers een volledig veilige service te garanderen. Op de dag van uw aankomst zal een valet uitgerust met een masker u opwachten om uw voertuig op te halen, met respect voor de veiligheidsafstand zoals bepaald door de gezondheidsautoriteiten. Bij aankomst in het depot haalt u uw ticket op, geeft u uw toegewezen bediende aan en laat u de sleutels van het voertuig op de bestuurdersplaats achter. Laat het ticket dat u aan de ingang heeft opgehaald achter op een zichtbare plaats op de voorruit. Op enkele uitzonderingen na zorgen wij niet voor uw bagage. Op de dag van uw terugkeer zal de valet alle contactpunten van uw voertuig reinigen en desinfecteren: het stuur, de richtingaanwijzers, de versnellingspook, het dashboard, de veiligheidsgordel en de sleutels, die op de bestuurdersstoel zullen worden achtergelaten. Om uw veiligheid en die van onze chauffeurs te garanderen, vragen wij u een masker te dragen en de veiligheidsafstand te respecteren, zonder de valet de hand te schudden. Bij terugkomst vindt u ontsmettingsdoekjes in het voertuig om uw handen te desinfecteren. Komt je volgende vliegreis er aan en weet je niet wat je met de auto moet doen? Wij begrijpen jou en hebben daarom een oplossing. Parkeer bij Blue Valet - Luchthaven van Lyon Saint-Exupéry! Hoe werkt het? Simpel: Reserveer jouw parkeerplaats via Parclick, bel de parkeerplaats op de dag van aankomst en De parkeer operator zal jouw auto meenemen naar een bewaakte en overdekte parkeergarage tot de dag van terugkeer. Dan kan je jouw voertuig ophalen op dezelfde plaats. Ja, het is zo simpel dat het onmogelijk lijkt. Waar wacht je nog op? Je hebt geen excuus meer om door Europa te reizen. Bekijk onze prijslijst en reserveer jouw parkeerplaats. Lees minder
 • Parkeren Blue Valet - Aéroport de Lyon Saint-Exupéry (LYS) 17667

Hoe kom je daar?

Openingstijden

Maandag tot zondag 04:30 - 23:30

Kies een parkeergarage dichtbij de luchthaven, reserveer en begin met besparen!

 • Lopend T1 0min
 • Lopend T2 0min
Icon Marker

Hoe moet je inrijden?

before
Voor het begin van jouw reis

TWEE UREN VOOR VERTREK: Je zal een SMS ontvangen met het telefoonnumer van de persoon die jouw voertuig op komt halen bij de terminal. Bel hem/haar 15 minuten voor de geplande ophaaltijd.

Tijdens het telefoongesprek zal iemand een ophaalpunt met je afspreken.

Bij aankomst is er een inspectie van jouw voertuig.

after
Na jouw reis

VIER UREN VOOR TERUGKOMST: Je zal een SMS ontvangen met het telefoonnummer van jouw valet service zodat je jouw aankomst met het vliegtuig kan bevestigen. Ze zullen de terugbrengen naar de ingang van de aankomst terminal, precies op tijd om te gaan!

info
Verdere Informatie

Als je terugkomt in de namiddag en jouw vlucht is vertraagd, contacteer de parkeergarage zo snel mogelijk via het nummer dat je hebt ontvangen in een SMS. Blue Valet heeft een sanitair protocol opgesteld om haar gebruikers een volledig veilige service te garanderen. Op de dag van uw aankomst zal een valet uitgerust met een masker u opwachten om uw voertuig op te halen, met respect voor de veiligheidsafstand zoals bepaald door de gezondheidsautoriteiten. Bij aankomst in het depot haalt u uw ticket op, geeft u uw toegewezen bediende aan en laat u de sleutels van het voertuig op de bestuurdersplaats achter. Laat het ticket dat u aan de ingang heeft opgehaald achter op een zichtbare plaats op de voorruit. Op enkele uitzonderingen na zorgen wij niet voor uw bagage. Op de dag van uw terugkeer zal de valet alle contactpunten van uw voertuig reinigen en desinfecteren: het stuur, de richtingaanwijzers, de versnellingspook, het dashboard, de veiligheidsgordel en de sleutels, die op de bestuurdersstoel zullen worden achtergelaten. Om uw veiligheid en die van onze chauffeurs te garanderen, vragen wij u een masker te dragen en de veiligheidsafstand te respecteren, zonder de valet de hand te schudden. Bij terugkomst vindt u ontsmettingsdoekjes in het voertuig om uw handen te desinfecteren.

Heeft u twijfels? We helpen u graag!

Beoordelingen

Gebaseerd op 3 beoordelingen
Toegang
4,3
Faciliteiten
3,7
Personeel
4,7
icon user
Sébastien 19/02/2023
Les voituriers ont été très professionnels et réactifs malgré la non prise en compte de notre réservation sur l'appli. Nous avons ... Lees de volledige beoordeling

icon user
Jean-Luc 07/01/2020

icon user
Luís 23/07/2018

Beschikbaarheid parkeergarage

Ingang parkeergaragedo, 28 sep. 10:00
Verlaat de parkeergaragedo, 28 sep. 11:00
Voertuig Personenauto - Maximum toegestane 2m