Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Marseille

15 Parkeergarages gevonden
 • INDIGO Sainte-Barbe
  1. Dichterbij

  INDIGO Sainte-Barbe

  Overdekt
  10 min (574m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO Bourse - Musée d'Histoire

  INDIGO Bourse - Musée d'Histoire

  Overdekt
  11 min (665m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • Natiopark Marseille Saint Charles

  Natiopark Marseille Saint Charles

  Overdekt
  11 min (674m)
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO Jean Jaurès

  INDIGO Jean Jaurès

  Overdekt
  12 min (694m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO République

  INDIGO République

  Overdekt
  13 min (776m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO Charles de Gaulle

  INDIGO Charles de Gaulle

  Overdekt
  13 min (795m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • Massabo

  Massabo

  Overdekt
  17 min (1.0km)
  Prijs voor 4 uur
 • INDIGO Préfecture

  INDIGO Préfecture

  Overdekt
  18 min (1.1km)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • Rome

  Rome

  Overdekt
  19 min (1.2km)
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO Nouvel Hôpital Européen

  INDIGO Nouvel Hôpital Européen

  Overdekt
  22 min (1.3km)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO Vieux Port la Criée

  INDIGO Vieux Port la Criée

  Overdekt
  26 min (1.5km)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO Vieux Port Mucem

  INDIGO Vieux Port Mucem

  Overdekt
  27 min (1.6km)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO Hôpital de la Conception

  INDIGO Hôpital de la Conception

  Overdekt
  27 min (1.6km)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • URBIS PARK Euromed Center (INDIGO)
  1. Goedkoper

  URBIS PARK Euromed Center (INDIGO)

  Overdekt
  28 min (1.7km)
  Prijs voor 1 uur
 • Blue Valet - Gare d'Aix-en-Provence TGV

  Blue Valet - Gare d'Aix-en-Provence TGV

  Overdekt
  +60 min (18.0km)
  Prijs voor 1 dag
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Marseille

Gaat u met de auto naar Marseille en wilt u daar parkeren? Om u het leven gemakkelijker te maken, raden wij u aan om uw parking in Marseille tegen de beste prijs te reserveren.

 • Aantal parkings: 18 Parkings in de buurt van het centrum van Marseille
 • De dichtstbijzijnde parkeerplaats bij het centrum: INDIGO Jean Jaurès Parking Couvert
 • De goedkoopste parkeerplaats: INDIGO République Parking Couvert
 • De best beoordeelde parkeerplaats: INDIGO Vieux Port Mucem Parking Couvert
 • Parkeren met meer reviews: Rome Parking Couvert

 Het duurt maar een paar minuten, u hoeft alleen maar de plaats en de duur van uw verblijf te selecteren en parclick zal u de parkeergarages voorstellen die aan uw criteria voldoen. U betaalt direct online, en u ontvangt uw reserveringsformulier per e-mail.

Hoeveel kost het om te parkeren in Marseille?

Het belangrijkste om te weten is dat parkeren in Marseille beperkt is tot 2 uur of 4 uur, afhankelijk van de parkeerzone. In feite komt de rode zone overeen met kort parkeren, d.w.z. maximaal 2 uur. Voor 30 minuten is het tarief 0,50€, 1 uur 1,50€ en 2 uur 3€.

Waar kan ik gratis parkeren in Marseille?

In Marseille vindt u een groot aantal parkings waar parkeren gratis is, met name in de wijken La Rose, La Fourragère, Louis Armand... De beschikbare plaatsen zijn echter zeer zeldzaam en van beperkte duur. Met Parclick kunt u uw ruimte vooraf reserveren voor de door u gewenste duur tegen gereduceerde prijzen.

Bent u op zoek naar een parkeerplaats in Marseille? Wij bieden 27 verschillende parkings aan! Het is vaak erg moeilijk om te parkeren in de op één na grootste stad van Frankrijk. Daarom bieden wij parkeerplaatsen aan in heel Marseille, zodat u de parkeerplaats kunt kiezen die het beste bij u past. Al onze parkings zijn beveiligd en de meeste zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Wacht niet langer en reserveer nu uw parkeerplaats om gemakkelijk in Marseille aan te komen.

Voor lang parkeren gelden dezelfde tarieven voor maximaal 2 uur. Voor 3 uur is het tarief 5€ en voor 4 uur is het tarief 6€.

Als u uw auto voor een hele dag of zelfs meerdere dagen wilt achterlaten om de stad te bezoeken, biedt Parclick beveiligde langparkeerplaatsen tegen redelijke prijzen.

Waar parkeren in Marseille Saint-Charles?

Als u naar het centraal station van Marseille rijdt, beschikt het treinstation Marseille Saint-Charles over twee parkings voor uw auto. U beschikt over de parkeergarage van het station Marseille Saint-Charles P2 Voltaire, Esplanade Saint Charles, 31 bis Boulevard Voltaire. De tweede officiële parking van het station is de parking Marseille Saint-Charles Bd National aan de Boulevard National 32. Tenslotte zijn deze twee parkings perfect gelegen als u naar het station wilt gaan, maar ze zijn niet de voordeligste. Parclick biedt u de parking INDIGO Sainte-Barbe aan, die op minder dan 10 minuten wandelen van het station ligt. U kunt vooraf reserveren op onze website en profiteren van de beste tarieven.

Waar parkeren in La Joliette Marseille?

Als u op zoek bent naar een parkeerplaats in La Joliette Marseille, zijn er verschillende opties beschikbaar:

 • De parkeergarage URBIS PARK Euromed Center ligt op slechts 3 minuten lopen en is een van de goedkoopste.
 • De parkeergarage INDIGO Quai d'Arenc ligt op 6 minuten afstand. U kunt uw auto daar voor enkele dagen laten staan.
 • De parkeergarage INDIGO Nouvel Hôpital Européen ligt op 9 minuten afstand. Het is ideaal om uw auto voor een dag te laten staan.

Waar moet ik parkeren om naar het Terrasse du Port te gaan?

Om te parkeren bij Terrasse du Port heeft u een keuze:

 • De parking van de Quai d'Arenc, gelegen op 2 Rue Chantérac
 • De parking Vieux-Port Fort Saint-Jean, Quai De La Tourette
 • Parking République, Rue de la République
 • De parkeergarage van het Grand Domaine aan de Dameslaan 24

Waar moet ik parkeren om naar de Vieux Port te gaan?

Om in de Vieux Port te parkeren, raden wij de parking Estienne d'Orves aan, met goedkope parking voor langere periodes: 12,50€ voor 24 uur.

Waar moet ik parkeren bij Prado?

Voor deze wijk van Marseille stellen wij u de parking Marseille Prado - EFFIA op 1 Allée Ray Grassi voor. U beschikt ook over de EFFIA-parkeergarage, die ideaal gelegen is en rechtstreeks toegang biedt tot het Prado-winkelcentrum. De parkeerplaats ligt op minder dan 5 minuten van het Orange Velodrome stadion en het Palais des Congrès Chanot.

Waar parkeren in Castellane?

De Castellane-parking is een beveiligde openbare parkeerplaats op 5 minuten lopen van het Place Castellane. Als u uw auto in een beveiligde parkeergarage wilt achterlaten, biedt Parclick u de parkeergarage INDIGO Paradis Mélizan, op slechts 4 minuten lopen van het plein, die u van tevoren direct op onze site kunt reserveren.

Hoe kunt u Marseille in één dag bezoeken?

Hier zijn onze tips om het beste uit uw dag in Marseille te halen. Begin uw ochtend in de Vieux-Port en ga vervolgens het panoramische uitzicht bewonderen vanaf de basiliek Notre-Dame de la Garde. Een van de bezienswaardigheden van Marseille die u niet mag missen is de kathedraal Sainte-Marie-Majeure. Zin om te winkelen? Ga winkelen bij La Canebière. Voor een cultureel moment raden wij u aan een bezoek te brengen aan het MuCEM, het Museum van de Europese en Mediterrane Beschavingen. Tot slot, om uw dag af te sluiten, ga het Nationaal Park van de Calanques verkennen. Parclick helpt u bij het vinden van een parkeerplaats in alle mooie wijken van Marseille.

Waar kan ik parkeren bij de Friche Belle de Mai?

Aangezien de Friche Belle de Mai een openbaar plein is dat volledig voetgangersgebied is, is het moeilijk een beschikbare plaats te vinden en vooral tegen een redelijke prijs. Wij stellen u de Parking INDIGO Nouvel Hôpital Européen en de Parking INDIGO Jean Jaurès voor om u zo dicht mogelijk bij het plein te brengen zodat u optimaal van uw bezoek kan genieten.

Wat te zien in Marseille: Notre-Dame de la Garde is de beroemdste basiliek van Marseille. Hij waakt over de zeelieden en alle inwoners van Marseille. Gelegen op de top van de heuvel van de Garde, is het een niet te missen uitkijkpunt. De Canebière, een beroemde winkelstraat van een kilometer lang, verbindt de oude haven van Marseille met de Eglise des Réformés. Het ontwikkelde zich vooral in de jaren 1920 met de opening van talrijke cafés, hotels en warenhuizen. De parkeergarage Indigo Charles de Gaulle of de parkeergarage Indigo Bourse - Musée zijn perfect gelegen om u er in een mum van tijd te brengen.

De Vieux-Port is een van de belangrijkste plaatsen vol leven in Marseille. Elke ochtend kunt u genieten van de typische vismarkt, de "criée". Bovendien is het een ideale ontmoetingsplaats dankzij de ontelbare bars en restaurants. Om er snel te zijn, kunt u kiezen tussen de parkeergarage Indigo Bourse - Musée d'Histoire, de parkeergarage Indigo Charles de Gaulle, de parkeergarage Indigo République, de parkeergarage Indigo Marseille Sainte-Barbe en de parkeergarage Indigo Vieux-Port la Criée.

Een bezoek aan het stadhuis van Marseille mag u niet missen. Het is een beschermd gebouw in barokstijl. Het is gelegen tussen de Vieux-Port van Marseille en het Mucem. U kunt er heel snel komen vanaf de parkeerplaats Indigo République Marseille en vanaf de parkeerplaats Indigo Vieux-Port la Criée.

Het MUCEM (Museum van Europese en Mediterrane Beschavingen) is een must-see in Marseille. Het is een van de meest bezochte musea van Marseille en een van de enige die zich bezighouden met de Middellandse Zee. Dit museum van 45.000 m² is verspreid over 3 sites: de havenmol J4, Fort Saint-Jean en het Centrum voor Conservatie en Hergebruik (CCR). De parkeerplaats van Indigo Vieux Port Mucem is ideaal om er te komen.

De wijk Panier, of Vieux Marseille, is een plaats vol culturele activiteiten. Dit gebied is een echt openluchtmuseum waar u straatkunst in verschillende maten en kleuren vindt. Sommige werken zijn bedoeld om tot nadenken uit te nodigen, terwijl andere lichter en vermakelijker zijn. U vindt in deze wijk (of in de buurt ervan) veel van de culturele bezienswaardigheden van Marseille, zoals het Maison Diamantée, het Pavillon Daviel, de Grand'Rue (de belangrijkste oude straat), het Hôtel Dieu, de kerk van Accoules of de Place de Lenche (gelegen op de oude Griekse agora). De parkeerterreinen Indigo République, Indigo Marseille Vieux Port Mucem en Indigo Marseille Sainte-Barbe bieden u een gemakkelijke toegang.

Welke luchthaven parking in Marseille?

Om de toegang tot de luchthaven te vergemakkelijken en uw reis comfortabeler te maken, beschikt Parclick over verschillende parkings met een valetdienst. U kunt rechtstreeks naar terminal 1 of 2 gaan en een valet haalt uw auto op en parkeert hem op het parkeerterrein dat u hebt gereserveerd. U kunt kiezen tussen Parking MyValetservices en Parking Service Voiturier PARKEERRUIMTE - Luchthaven Marseille ProvenceParkeren Greet hotel. Wij bieden ook Parking Ecolowpark en Parking Centre du Pneu waar gratis pendeldiensten beschikbaar zijn om u naar terminals 1 en 2 te brengen.

Download de applicatie Parclick om uw parking te reserveren en Marseille te ontdekken.

Wat te zien in Marseille:
Notre-dame de la Garde is de beroemdste basiliek van Marseille. Ze waakt over de zeelieden en alle mensen van Marseille. Gelegen op de top van de heuvel van La Garde, is het een niet te missen uitzichtpunt.
De Canebière, een beroemde winkelstraat van een kilometer lang, verbindt de oude haven van Marseille met de kerk van de Hervormden. Het werd voornamelijk ontwikkeld in de jaren 1920 met de opening van vele cafés, hotels en warenhuizen. De parkeergarage Indigo Charles de Gaulle of de Indigo Bourse - Musée zijn perfect gelegen om er in een mum van tijd te komen.
De Vieux-Port is een van de belangrijkste plekken om te wonen in Marseille. Elke ochtend kunt u genieten van de typische vismarkt. Bovendien is het een ontmoetingsplaats dankzij de ontelbare bars en restaurants. Om er in een mum van tijd te geraken, kunt u kiezen tussen de parking Indigo Bourse - Musée d'Histoire, de parking Indigo Charles de Gaulle, de parking Indigo République, de parking Indigo Marseille Sainte-Barbe en de parking Indigo Vieux-Port la Criée.
Mis niet om het stadhuis van Marseille te gaan bekijken. Het is een geklasseerd gebouw in barok stijl. Het ligt tussen de oude haven van Marseille en de Mucem. U kunt hem zeer snel bereiken vanaf de parkeergarage Indigo République Marseille en vanaf de parkeergarage Indigo Vieux-Port la Criée.
Het MUCEM (Museum van Europese en Mediterrane Beschavingen) is een must in Marseille. Het is een van de meest bezochte musea in Marseille en een van de enige die zich richten op de Middellandse Zee. Dit 45.000 m2 grote museum is verdeeld over 3 locaties, namelijk de havenpier J4, Fort Saint-Jean en het Conservation and Resource Centre (CCR). De Indigo Vieux Port Mucem parkeergarage is ideaal om er te komen.
De wijk Panier, oftewel Oud Marseille, is een plek vol culturele activiteiten. Deze wijk is een echt openluchtmuseum waar u Street Art werken van verschillende afmetingen en kleuren vindt. Sommige werken zijn bedoeld om je uit te nodigen om na te denken, andere zijn lichter en onderhoudend. U vindt in deze wijk (of in de buurt) vele culturele bezienswaardigheden van Marseille zoals, het Maison Diamantée, het Pavillon Daviel, de Grand'Rue (oude hoofdweg), het Hôtel Dieu, de kerk van Accoules of de place de Lenche (gelegen aan de oude Griekse agora). De parkeergarage Indigo République, de parkeergarage Indigo Marseille Vieux Port Mucem en de parkeergarage Indigo Marseille Sainte-Barbe zullen uw toegang vergemakkelijken.
Download de Parclick-app om uw parkeerplaats te reserveren en Marseille te ontdekken :).

Andere plaatsen in Marseille