Imagen 1
Valet parkeerservice

Parkeergarage Take & Go - Valet - Aeropuerto de Sevilla

A-4, Km. 532  •    0m
4.4

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Als u vanuit het centrum van Sevilla of een andere bestemming in Andalusië komt en u neemt een vlucht vanaf de luchthaven van Sevilla is de parkeerplaats Take & Go - Valet - Sevilla Airport ideaal voor u. Het heeft valet service zodat u alleen zorgen te maken over het verkrijgen van naar de terminal op de luchthaven van Sevilla wanneer u uw reservering en er zal ons personeel wachten voor u om te halen uw auto, zodat u alleen zorgen te maken over het leveren van het daar en het nemen van uw vlucht. Wanneer u terugkeert, zal het net zo gemakkelijk zijn, als de valet service uw voertuig dichter bij de terminal brengt wanneer u landt. Wij maken uw reis zeer comfortabel! Een zorg minder, dus u vertrouwt ons gewoon... we twijfelen er niet aan dat u ons later zult bedanken ;) En om uw reis comfortabeler te maken, is hier wat informatie om rekening mee te houden: de Sevilla Airport Terminal heeft twee verdiepingen, de begane grond is voor de aankomsten en de eerste verdieping voor het vertrek. Take & Go - Valet - Sevilla Airport is een openluchtparkeergarage op slechts enkele minuten van de luchthaven van Sevilla (SVQ) met 24-uurs beveiliging en bewaking. Het omvat een gratis parkeerservice van de Airport Departure Terminal naar de parkeergarage, en dan bij uw terugkeer, van de parkeergarage naar de Arrival Terminal. Maar wacht, we hebben je nog niet alles verteld en we hebben het beste voor het laatst bewaard, plus deze ongelooflijke service zal komen voor een prijs die je niet zult geloven. Wacht niet en boek op deze goedkope parkeerplaats op de luchthaven van Sevilla, waar u uw auto voor 1 dag kunt laten staan of zelfs voor een lang verblijf op een goedkope parkeerplaats op de luchthaven van Sevilla. Wacht niet langer, boek op de parkeerplaats Take & Go - Valet - Sevilla Airport en garandeer uw plaats.

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.74m)
  • 24-uurs service
  • Het is noodzakelijk om de sleutels
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

A-4, Km. 532
Bekijk de kaart

Instructies

Voor het begin van jouw reis

Bel de parkeergarage ongeveer 15 minuten voordat je aankomt bij de luchthaven. het telefoonnummer van de parkeergarage wordt gegeven na het voltooien van de reservering.

Tijdens het telefoongesprek zal iemand een ophaalpunt met je afspreken.

Na jouw reis

Bel naar de parkeergarage voor het ophalen van jouw auto. Het telefoonnummer van de parkeergarage wordt gegeven na het voltooien van de reservering

Extra service (niet inbegrepen in de prijs)

VOOR LAST-MINUTE BOEKINGEN OP DEZELFDE DAG WORDT €5 EXTRA IN REKENING GEBRACHT OP DE PARKEERPLAATS.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Take & Go - Valet - Aeropuerto de Sevilla: Beoordelingen

4.4
Gebaseerd op 48 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
JUAN MANUEL

La puntualidad

SERGIO

Gabriel

Best beoordeelde parkeergarages in Sevilla

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Take & Go - Valet - Aeropuerto de Sevilla

De meest geboekte parkings