• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Strasbourg

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Strasbourg

Je bezoekt Straatsburg en je zoekt een parkeerplaats? Zoals in veel steden is het vaak erg moeilijk om te parkeren in Strasbourg.... Om deze reden bieden wij u twee parkeergarages aan die ideaal gelegen zijn in Strasbourg, zodat u de parkeergarage kunt kiezen die het beste bij u past. Onze parkeergarages zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Wacht niet langer en reserveer nu uw parkeerplaats in onze parkeergarages in Straatsburg: de parkeergarage Indigo Hôpital Hautepierre en de parkeergarage Indigo Les Tanneurs.

Werkt en/of woont u in Straatsburg? Om geen tijd te verspillen met het zoeken naar een parkeerplaats, kunt u een langparkeerplaats reserveren in de Indigo Hôpital Hautepierre parkeerplaats en de Indigo Les Tanneurs parkeerplaats op parclick.nl of met de mobiele app.

Wat te zien en wat te doen in Straatsburg:

Als er één ding is dat je absoluut moet doen in Straatsburg, dan is het de Grande Île bezoeken. Dit is het historische centrum van de stad waar u de belangrijkste bezienswaardigheden vindt. Weet je hoe een middeleeuwse stad eruit ziet? De Grande Île zal u een zeer goede voorstelling van zaken geven.

De Notre-Dame de Strasbourg kathedraal is ook een must als u de stad komt bezoeken. in de parkeergarage Indigo Les Tanneurs bent u er in minder dan 10 minuten te voet.
Maak tijdens uw paar dagen in Straatsburg een wandeling in de wijk Petite France, in het zuidwesten van de Grande Île, om het typische landschap van de Elzas te bewonderen.

De Indigo Les Tanneurs parkeergarage maakt het u gemakkelijk om er te komen voor uw bezoeken in Straatsburg. Reserveer uw plaats op voorhand op Parclick!

Voor serieuzere bezoeken mag u het hoofdkwartier van veel Europese instellingen niet missen. Net als Brussel en Luxemburg is Straatsburg een Europese hoofdstad. Bezoek het Europees Parlement, de Raad van Europa en het Palais des droits de l'Homme.

Als u in Straatsburg wilt lunchen of dineren om de Elzasser gastronomie te proeven, laat dan uw auto achter in de parkeergarage Indigo Les Tanneurs en laat u zich verleiden door een van de volgende restaurants: Skaechele (8 Rue de l'Argile, 67000 Straatsburg), Fink Stuebel (26 Rue Finkwiller, 67000 Straatsburg), Au Cruchon (11 Rue des Pucelles, 67000 Straatsburg), Au Vieux Straatsburg (5 Rue du Maroquin, 67000 Straatsburg), La Corde à Linge (2 place Benjamin Zix, 67000 Straatsburg).

Reserveer dankzij Parclick uw plaats op de parking van Indigo Hôpital Hautepierre of op de parking van Indigo Les Tanneurs, op voorhand en online!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Andere plaatsen in de buurt Strasbourg

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Wolf-Peter

Fahrstuhl beide defekt

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google