Imagen 1
Imagen 2

Parkeergarage Aticar - Porto

Via Pontina,  •    0m
4.0

Reserveringsgegevens

Openingstijden

Maandag
 • 07:00 - 21:00
Dinsdag
 • 07:00 - 21:00
Woensdag
 • 07:00 - 21:00
Donderdag
 • 07:00 - 21:00
Vrijdag
 • 07:00 - 21:00
Zaterdag
 • 07:00 - 21:00
Zondag
 • 07:00 - 21:00

Details

AUTO: Auto Valet Service; ontdekking. MOTO: gratis pendeldienst; bedekt. Geniet van de zomer aan de prachtige kust van Lazio dankzij de Aticar-parkeerplaats speciaal voor degenen die vanuit Terracina aan boord gaan! Deze parkeerplaats biedt u namelijk een Valet-service van en naar uw vertrekpier, zodat u snel en gemakkelijk kunt parkeren voor uw vakantie, zonder dat u veel tijd kwijt bent met ronddwalen op zoek naar een veilige plek om uw auto achter te laten. Deze parkeerplaats is eigenlijk bedoeld voor klanten die moeten instappen vanaf de Terracina-pier voor de Pontijnse eilanden, en is elke dag open. Bij het dok vindt u een begeleider die de auto overneemt, en u vindt het op hetzelfde dok wanneer u terugkeert. Voor motoren biedt de parkeerplaats echter een gratis pendeldienst naar de haven van Terracina, zowel heen als terug. De plaatsen voor de motoren zijn overdekt. Daarnaast biedt de parkeergarage Aticar u een bewakingssysteem voor uw voertuig en de mogelijkheid om ook LPG-auto's te parkeren. Als u bij uw terugkeer van de Pontijnse Eilanden besluit om ook een rondrit te maken in Terracina, kunt u niet alleen profiteren van de prachtige stranden, maar ook van de architectonische schoonheden van de stad en zijn oude monumenten, zoals het Capitolium van Terracina, de muren, het Romeinse theater of ook de tempel van Jupiter, om van bovenaf uitzicht op de kust te hebben. Reserveer nu uw plaats op de Aticar-parkeerplaats in Terracina op Parclick!

Kenmerken

 • Gegarandeerde parkeerplaats
 • Flexibel inrijden
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Het is noodzakelijk om de sleutels

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Via del Molo, 04019 Terracina LT, Italia
Bekijk de kaart

Instructies

CAR: On arrival: drive to the departure dock, meet the car park operator there, and leave your vehicle to be driven to the car park, to do so is mandatory to leave the keys to the parking staff. On departure: Head to the same pier, where the attendant will be waiting for you with your car and keys. MOTORCYCLE: On arrival: go to the car park and show your reservation; park your motorbike where the attendant will indicate you and take the free shuttle bus to the Port of Terracina. On your departure: wait for the free bus at the same point where it dropped you off.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Aticar - Porto: Beoordelingen

4.0
Gebaseerd op 2 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Mario

Mara silvia

custo beneficio exelente na boca do embarque

Best beoordeelde parkeergarages in Terracina

De meest geboekte parkings