• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Turijn

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Turijn

Waar parkeert u uw auto in het centrum van Turijn?

Nu, laten we u helpen uw parkeerplaats in Turijn te vinden.

Als u op geluk wilt vertrouwen en ter plaatse wilt beslissen, zijn er in de stad voldoende betaalde parkeerplaatsen die een groot gebied bestrijken dat de "blauwe zone" wordt genoemd. Maar laten we eerlijk zijn, wie wil tijd verspillen in het verkeer en blindelings rondrijden als je een parkeerplaats kunt reserveren en kunt aankomen terwijl je weet waar je naartoe gaat?

Indien u een parkeerplaats in het centrum van Turijn wenst te reserveren, raden wij u aan een parkeerplaats te zoeken in de Autopalazzo Parkeergarage. Dit is een grote overdekte en bewaakte parkeergarage in het hart van de stad, op korte loopafstand van het Egyptisch Museum en op ongeveer 10 minuten lopen van de Mole Antonelliana, Piazza Castello en het Koninklijk Paleis van Turijn.

Het is perfect voor wie een weekend in het centrum van de stad wil doorbrengen. Het enige nadeel is dat het zich in de Centrale ZTL bevindt, waar u op weekdagen van 7.30 tot 10.30 uur niet kunt rondlopen. Wij raden u daarom aan uw aankomst van tevoren te plannen.

Goedkoop parkeren in Turijn Lingotto Fiere

Als u in Turijn bent voor een handelsbeurs, tentoonstelling of evenement en in de buurt van Lingotto Fiere wilt parkeren, raden wij u de Parcheggio Fiera di Torino aan. Bij ons kunt u gemakkelijk een goedkope parkeerplaats reserveren in sector D (overdekt) en sector E (onoverdekt).

Deze parkings zijn zeer gemakkelijk te bereiken, zelfs als het uw eerste keer in Turijn is. Bovendien staan ze onder videobewaking en zijn ze 24 uur per dag open, het hele jaar door. Ten slotte liggen ze op korte loopafstand van het metrostation Lingotto, zodat u gemakkelijk naar het centrum kunt gaan in de wetenschap dat u op een veilige plek geparkeerd hebt.

Parkeerterreinen in de buurt van Turijn-Caselle Luchthaven

Als u niet in de stad bent voor toerisme of een beurs, maar u wilt parkeren in de buurt van de luchthaven Turijn-Caselle, dan hebben wij oplossingen die precies bij u passen.

Bij ons kunt u namelijk van tevoren een parkeerplaats reserveren bij Italian Parking. Wij hebben oplossingen voor alle behoeften:

  • onoverdekte parkeerplaats met pendeldienst;
  • overdekte parkeerplaats;
  • auto valet services om uw auto af te zetten en op te halen op een vooraf bepaald punt in de buurt van de vertrekhal.

Neem een kijkje op de interactieve kaart en kies de kaart die het best bij u past!

Hoeveel kost een dag parkeren in Turijn?

De blauwe zone van Turijn is verdeeld in 4 zones, elk met een verschillend tarief.

De duurste zone wordt de Centrale ZTL-zone genoemd, en ligt ruwweg tussen Corso Regina Margherita, Corso San Maurizio, Corso Vittorio Emanuele en de straten ten oosten van Piazza Statuto. Parkeren kost daar €2,50 per uur, of €17 per dag.

Dit wordt gevolgd door:

  • de zone met normaal tarief, waar parkeren 1,50 euro per uur of 10 euro per dag kost;
  • de zone met verlaagd tarief, waar parkeren € 1,30 per uur of € 9 per dag kost;
  • en ten slotte de slimme-tariefzone, met tarieven van 1 euro per uur of 7 euro per dag.

Zoals u kunt zien, zijn dit allemaal vrij normale tarieven voor een stad van de omvang van Turijn.

Maar misschien wilt u uw auto overdekt en onder videobewaking achterlaten. En misschien wilt u ook graag van tevoren weten waar u heen moet, zonder tijd te verspillen met het zoeken naar een plek ter plaatse.

In dat geval hoeft u zich geen zorgen te maken: u hoeft niet per se veel meer uit te geven.

Bij ons kunt u bijvoorbeeld een dagkaart voor de parkeergarage Lingotto Fiere boeken voor € 14,90. En als u dicht bij de luchthaven wilt parkeren, beginnen onze tarieven bij €8 per dag.

Wanneer betaal je de blauwe zone niet in Turijn?

In Turijn geldt betaald parkeren op de blauwe lijnen van 8.00 uur tot 19.30 uur, van maandag tot en met zaterdag. Uitzonderingen zijn de parkings op het Piazza Carlo Felice, Piazza Lagrange en Piazza Paleocapa, waar de openingstijden het hele jaar door tot middernacht worden verlengd.

Dus als u zich afvraagt wanneer u niet hoeft te betalen voor parkeren in Turijn, dan is het antwoord: op zondag en 's nachts op de andere dagen van de week.

Een uitzondering wordt gemaakt voor verzorgers van gehandicapten zonder auto of rijbewijs, die gratis en zonder tijdsbeperking in de gehele blauwe zone mogen parkeren (op vertoon van de daarvoor bestemde badge).

U hebt nu alle informatie die u nodig hebt om uw reis van tevoren te plannen. Plan uw reis goed, en reserveer een parkeerplaats op de plaats die u het beste uitkomt!

Meer informatie

Turijn, de hoofdstad van Piemonte, is een stad van groot belang. Het is de derde grootste stad van Italië wat de economie betreft en de vierde wat het aantal inwoners betreft, en het is een van de belangrijkste culturele, wetenschappelijke, artistieke en universitaire centra van het hele land.

Historisch gezien heeft Turijn ook een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Italië, omdat het in de jaren direct na de eenwording en tot 1865 de eerste hoofdstad van de Italiaanse staat werd genoemd.

Brede, met bomen omzoomde boulevards zijn een karakteristiek kenmerk van Turijn, waarvan het stadsplan in tegenstelling tot de meeste Italiaanse steden schaakbordachtig is, een feit dat de oriëntatie en het verkeer van openbaar en particulier vervoer aanzienlijk vergemakkelijkt.

Omdat Turijn een zeer grote stad is, beschikt het op zijn zachtst gezegd over een capillair vervoersnetwerk dat wordt beheerd door GTT, met talrijke bussen en verschillende trams, waarvan de dienst begint om 5 uur 's morgens en doorgaat tot middernacht, waardoor het mogelijk is elke hoek van de stad te bereiken. Met hetzelfde ticket kunt u ook gebruik maken van de metrolijn van Turijn, die uit 21 stations bestaat en die alle stations van de stad aandoet, zoals Lingotto, Porta Nuova Station en Porta Susa Station, en naar het stadscentrum leidt.

In Turijn zijn er ook verschillende zones met beperkt verkeer die elke dag van 7 tot 20 uur actief zijn en de zogenaamde blauwe zones waar alleen betaald parkeren geldt. Wegens de hoge verontreinigingsniveaus die in bepaalde perioden van het jaar worden bereikt, geldt bovendien een rijverbod voor alle Euro 0-voertuigen en nodigt de gemeente Turijn zelf de mensen uit het autogebruik te beperken en meer gebruik te maken van het openbaar vervoer. Om al deze redenen is het aan te raden uw auto te parkeren zodra u in de stad aankomt voor een bezoek, en Parclick helpt u een parkeerplaats in Turijn te vinden die bij u past, en tegen de beste prijs! Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over parkeren en zones met beperkt verkeer!

Zodra u uw auto geparkeerd hebt, kunt u genieten van de vele bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden die Turijn te bieden heeft.

Allereerst is een bezoek aan de Duomo di Torino, de kathedraal van Sint Jan de Doper, waarin de Heilige Lijkwade wordt bewaard en die met de klokkentoren en de kapel van de Heilige Lijkwade een interessant complex vormt, een must. Bovendien kan men in Turijn niet om de Mole Antonelliana heen, symbool van de stad en huidige thuishaven van het Nationaal Bioscoopmuseum, het Koninklijk Paleis, de belangrijkste van de Savoye-residenties in Piemonte, het Palazzo Madama, het beroemde Egyptisch Museum dat grenst aan de Galleria Sabauda, en het Valentino Park, waarin men het Valentino Kasteel kan bezichtigen.

Turijn heeft ook een grote traditie van occultisme en magie en vele legenden beweren dat de ondergrondse van de stad doorkruist wordt door een dicht netwerk van geheime tunnels die door de familie Savoye gebruikt werden om zich onopgemerkt te verplaatsen.

Turijn is dus een stad met vele facetten, geheel om ontdekt te worden! En als u eenmaal uw parkeerplaats bij Parclick heeft gereserveerd, heeft u alle tijd om het te beleven!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Andere plaatsen in de buurt Turijn

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Angélique

Équipe au top,très professionnelle. Effectivement il faut laisser les clés mais quand on voit certaines voitures luxueuses à l'intérieur du parking,on peut donc laisser la sienne sans problème :-)!

Jean

Malgré la barrière de la langue, notre interlocuteur a été accueillant et compréhensible.

Julia

Très bon accueil à l'arrivée ! Pour le retour, c'était juste une question de non compréhension linguistique sinon c'était très bien

Alex

Nessuno, tutto ottimo veloce e preciso.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google