Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Jardin des Tuileries

6 Parkeergarages gevonden
 • INDIGO Louvre
  1. Dichterbij

  INDIGO Louvre

  Overdekt
  5 min (319m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • SAEMES Pyramides

  SAEMES Pyramides

  Overdekt
  8 min (455m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO - Vendôme

  INDIGO - Vendôme

  Overdekt
  9 min (515m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO Marché Saint-Honoré
  1. Goedkoper

  INDIGO Marché Saint-Honoré

  Overdekt
  9 min (527m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO Place de la Concorde

  INDIGO Place de la Concorde

  Overdekt
  11 min (635m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • Madeleine-Tronchet SAEMES

  Madeleine-Tronchet SAEMES

  Overdekt
  14 min (837m)
  Prijs voor 1 uur
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Jardin des Tuileries

De Jardin de Tuileriers is een van de bekendste toeristische attracties van Parijs. Wees dus goed voorbereid voordat je vertrekt. Parclick kan je in ieder geval helpen met het vinden van een parkeerplek. Niet op straat, hier geldt namelijk een maximale parkeerduur van twee uur. In parkeergarages onder onze samenwerking kan je parkeren voor hoe lang je wilt en tot 70% op de originele prijs besparen.

Jardin de Tuileriers is een van de parken / tuinen in Parijs. Het ligt in het 1e arrondissement en heeft een oppervlakte van 25,5 ha. De tuin hoort bij het Tuilerieënpaleis en sluit aan op de Arc de Triomphe du Carrousel.

Deze tuinen hoorden eerst bij het Tuilerieënpaleis, een paleis wat tussen de 16e en de 19e eeuw meerdere malen bewoond werd door koningen en staatshoofden. Het paleis is op 23 mei 1871 volgelegd met buskruit waarna het 3 dagen brandde

De tuinen zijn gelukkig wel blijven staan. Deze zijn in 1553 gebouwd naar Italiaanse stijl. Hierna werden ze gedecoreerd met een brede laan in het midden en spectaculaire bloemenperken. De laatste keer dat de tuinen opnieuw ingericht werden was in 1990. Er is gekozen voor een strakkere stijl met brede paden en veel bloemen. Ook zijn er verschillende hagen neergezet om het lawaai buiten de tuinen te houden.

Mocht je de Jardin de Tuileriers beu zijn en zin hebben in iets anders? Breng een bezoek aan het Louvre wat hier tegenwoordig aan grenst. Of loop de andere kant op voor uitzicht over de Seine of de Place de la Concorde.

Wil je graag deze eeuwenoude tuinen bezoeken? Reserveer dan nu jouw parkeerplaats met Parclick. Kijk op onze interactieve kaart voor de parkeergarage naar jouw wensen en reserveer snel, eenvoudig en goedkoop een parkeerplaats.

Als je al een parkeerplaats gereserveerd hebt kan je toch nog makkelijk bij deze mooie tuinen komen.

Metro: Metrolijn 1, 8 of 12 tot de halte Concorde, lijn 7, uitstappen bij Palais Royal Musée du Louvre en lijn 1, uitstappen bij Tuileries.

Bus: 42, 72, N11 en N24, halte Concorde of lijn 73, N11 en N24 uitstappen bij Castigliane.

Jardin des Tuileries