Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij De Pont Marie

6 Parkeergarages gevonden
 • INDIGO Pont Marie
  1. Dichterbij

  INDIGO Pont Marie

  Overdekt
  3 min (184m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • Baudoyer
  1. Goedkoper

  Baudoyer

  Overdekt
  7 min (419m)
  Prijs voor 1 uur
 • SAEMES Maubert Collège des Bernardins

  SAEMES Maubert Collège des Bernardins

  Overdekt
  10 min (612m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • SAEMES Lagrange-Maubert

  SAEMES Lagrange-Maubert

  Overdekt
  12 min (692m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • SAEMES Hôtel de Ville - Paris

  SAEMES Hôtel de Ville - Paris

  Overdekt
  12 min (722m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • SAEMES Rivoli-Sébastopol

  SAEMES Rivoli-Sébastopol

  Overdekt
  14 min (852m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
Parclick Static Map

Waar te parkeren in De Pont Marie

De Marie-brug is een brug die Île Saint-Louis verbindt met de kade van Hôtel-de-Ville in het hart van het 4e arrondissement. Het is ongeveer 100 meter lang en dateert uit het begin van de jaren 1600. Marie Bridge is sinds 1887 geklasseerd als historisch monument. Het eiland Saint-Louis ligt vlak naast het Ile de la Cité, waar de beroemde Notre-Dame de Paris-kathedraal staat. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft de Pont Marie zijn naam te danken aan de architect (Christophe Marie) die het gebouw heeft gebouwd en heeft daarom niets religieus in zich.
Om de beroemde Pont Marie, die de Seine overspant, te bereiken, kunt u parkeren in de volgende parkeergarages:


- Parkeren Indigo Parijs Pont Marie (260 meter)
- Parkeerplaats Baudoyer (420 meter)
- Parkeergarage Sully (440 meter)
- Parkeren Maubert Collège des Bernardins (600 meter)

U wilt de dag doorbrengen in de wijk Pont Marie en bent op zoek naar een restaurant? In de buurt van de Pont Marie vindt u de restaurants La Péniche Marcounet (Port des Célestins, quai de l'Hôtel de Ville, 75004 Parijs), de Thaise kruiden (Thaise keuken, 5-7 Rue de l'Ave Maria, 75004 Parijs), L'Enoteca (25 Rue Charles V, 75004 Parijs) of het restaurant Chez Mademoiselle (16 Rue Charlemagne, 75004 Parijs).
Verder vindt u op het Ile Saint-Louis verschillende restaurants zoals Les Fous de L'Ile (33 Rue des Deux Ponts, 75004 Parijs), Nos Ancêtres les Gaulois (39 Rue Saint-Louis en l'Île, 75004 Parijs), Le Bossu (17 Rue des Deux Ponts, 75004 Parijs), L'Orangerie Paris île st louis (28 Rue Saint-Louis en l'Île, 75004 Parijs) en de Bistrot Le Louis IX (23 Rue des Deux Ponts, 75004 Parijs).
Om de toegang tot deze restaurants te vereenvoudigen, vergeet niet een plaats te reserveren in een van de parkeergarages in de buurt van de Pont Marie: Parkeren Indigo Parijs Pont Marie, Parkeerplaats Baudoyer,  Parkeergarage SullyParkeren Maubert Collège des Bernardins .

Als u een of meer nachten in de omgeving van Pont Marie wilt doorbrengen, zult u geen moeite hebben om een hotel te vinden! U kunt onder andere naar het Hôtel du Jeu de Paume (54 Rue Saint-Louis en l'Île), het Hôtel Saint-Louis en l'Isle (75 Rue Saint-Louis en l'Île), het Petit Marais (10 Rue Saint-Paul), de Sully Saint Paul (26-28 Rue Saint-Paul), de Tempel van Jeanne (125 Rue Saint-Antoine) of de jeugdherberg MIJE Maubuisson (12 Rue des Barres) gaan. Zodat u niet de hele nacht aan uw auto hoeft te denken, parkeert u deze in een van de beveiligde parkeergarages die wij aanbieden: Parking Indigo Paris Pont Marie, Parking Baudoyer, Parking Garage Sully, Parking Maubert Collège des Bernardins.

Tot slot, als u de stad Parijs wilt verkennen, kunt u lijn 7 van de Parijse metro nemen bij het station Pont Marie.

De Pont Marie