Parkeergarages dichtbij La Grande Épicerie de Paris

4 Parkeergarages gevonden
  INDIGO - Sèvres Babylone
  1. Dichterbij

  INDIGO - Sèvres Babylone

  Overdekt
  2 min (128m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Saint-Germain des Prés

  INDIGO Saint-Germain des Prés

  Overdekt
  10 min (606m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Rennes Montparnasse

  INDIGO Rennes Montparnasse

  Overdekt
  10 min (626m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Saint-Sulpice

  INDIGO Saint-Sulpice

  Overdekt
  11 min (686m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur

Waar te parkeren in La Grande Épicerie de Paris

Als u komt wandelen in het 16e arrondissement van Parijs, dan mag u de winkel La Grande Épicerie de Paris Rive Droite niet missen! Veel meer dan een winkel, is deze instelling gevestigd op 80 Rue de Passy, 75016 de Paris. Om er gemakkelijk te komen, kunt u parkeren op de Indigo Passy Chahu parkeergarage (gelegen op 78 van dezelfde straat) of op de Indigo Radio France parkeergarage (slechts 6 minuten te voet).

La Grande Épicerie de Paris Rive Droite is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zondag van 9.00 tot 12.45 uur.

Maar waar komt deze mythische Parijse instelling vandaan?

Vroeger bekend als Le Bon Marché, toen omgedoopt tot La Grande Épicerie, opende de Left Bank boetiek haar deuren in 1923! De Grande Épicerie Rive Droite boetiek is veel recenter, aangezien deze in 2017 werd geopend in de voormalige gebouwen van het warenhuis Franck & Fils (een belangrijke instelling voor high-end Parijse mode).
Op 2 verdiepingen, een kelder en 2800 m2, biedt de Grande Epicerie de Paris Rive Droite een keuze uit meer dan 6000 emblematische producten en creaties van chef-koks! Bovendien kunt u genieten van een echte smaakbeleving dankzij de vele proeverijen voor zoete en hartige producten.

De Grande Epicerie de Paris Rive Droite heeft ook 5 restaurants die:
- Le Rive Droite: traditionele Franse keuken;
- Le Petrossain: specialist in kaviaar en gerookte zalm;
- Le Tafa: Aziatische keuken;
- Le Café Coutume: gespecialiseerd in koffie en gebak;
- Le petit bistrot: Franse keuken met lunchformules.
Als u zin heeft om te lunchen in een van deze restaurants, vergeet dan niet uw plaats te reserveren op de Indigo Passy Chahu parkeergarage, zodat u niet in rondjes hoeft te rijden.

De belangrijkste afdelingen van La Grande Epicerie de Paris Rive Droite zijn: de kruidenierswinkel (zoet, hartig, wereldkeuken), de kaaswinkel, de viswinkel, de slagerij, de wereldkeuken, de brasserie, de luxe, de thee/koffie/infusies, de marktplaats, de zuivelfabriek, de bakkerij en de beroemde wijnkelder. U wordt verwend met een keuze wanneer u La Grande Epicerie de Paris Rive Droite bezoekt.

U heeft besloten om een paar dagen door te brengen in het 16e arrondissement van Parijs bij La Grande Epicerie de Paris Rive Droite? U vindt veel hotels tussen de Indigo Passy Chahu-parkeergarage en de Indigo Radio France-parkeergarage. U kunt verblijven in het Aéro Hotel (3 place de Passy, 75016 Parijs), Les Hauts de Passy Hotel (37 Rue de l'Annonciation, 75016 Parijs), het Sourire Boutique Hôtel Particulier (29 Rue des Marronniers), 75016 Parijs), het Eiffel Kennedy Hotel (12 Rue de Boulainvilliers, 75016 Parijs), het Beauséjour Ranelagh Hotel (99 Rue du Ranelagh, 75016 Parijs) of het Hameau de Passy Hotel (48 Rue de Passy, 75016 Parijs).
Al deze hotels liggen op wandelafstand van La Grande Epicerie de Paris Rive Droite.

Kon je geen tafel reserveren in een van de restaurants van La Grande Epicerie de Paris Rive Droite? Geen paniek, door te parkeren op de Indigo Passy Chahu parkeerplaats of op de Indigo Radio France parkeerplaats, kunt u naar de volgende restaurants gaan: Kura, het Aéro-restaurant, Le Bois, La Rotonde de la Muette, Alba Ristorante of het Settebello-restaurant. Ook zonder lunch in La Grande Épicerie de Paris Rive Droite zullen deze restaurants u tevreden stellen!

Heb je een spijsverteringswandeling nodig voordat je de weg op gaat? La Grande Épicerie de Paris Rive Droite ligt naast de Ranelagh tuin en het Bois de Boulogne.

Als u bij het verlaten van La Grande Épicerie de Paris Rive Droite zin hebt om andere delen van Parijs te bezoeken, kunt u ten slotte het metrostation La Muette (lijn 9), het treinstation Boulainvilliers (RER C) en de bushalte La Muette - Boulainvilliers (lijnen 32, 52 en N53) bereiken.

Zoals u kunt zien, zijn de parkeergarages Indigo Passy Chahu en Indigo Radio France ideaal om naar La Grande Épicerie de Paris Rive Droite te gaan.
Wacht dus niet langer en reserveer uw parkeerplaats bij Parclick om naar La Grande Épicerie de Paris Rive Droite te gaan :)
 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij La Grande Épicerie de Paris in Parijs