Parkeergarages dichtbij Magische Montjuïc Fonteinen

200 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Magische Montjuïc Fonteinen

De magische Montjuïc fonteinen zijn naar bijna magisch ook nog eens immens groot. De fonteinen liggen in het Sants-Montjuïc district in Barcelona. Wil je hier graag parkeren? Parkeer dan met Parclick zonder maximale tijd en bespaar tegelijkertijd 70% op de originele prijs.

De Magische Montjuïc fonteinen

Magisch sinds 1929

Deze fonteinen zijn niet alleen een beetje opspuitend water, je kan er ook grote lichten en muziek verwachten. Het is dus ook aan te raden om ´s avonds te bezoeken. Misschien tijdens een fijn romantische uitje? De fonteinen zijn gemaakt voor Barcelona haar Wereldtentoonstelling. Deze fonteinen combineren kunst, muziek en de beweging van het water met kleur, gelegen op de straat die loopt van het Nationaal Paleis (Palacio Nacional) naar de Plaza de España. Je kan trouwens langs deze hele weg watervallen, vijvertjes en fonteinen vinden, perfect voor een avondwandeling!

Alle fonteinen zijn nog gerestaureerd voor de Olympische spelen van 1992. Ook vind de de Fiesta de las Campanadas (NIEUWJAAR!) hier plaats.

Deze fonteinen zijn een echte aanrader voor je bezoek aan Barcelona. Maak je geen zorgen over je trip, en niet over je auto. Parkeer lekker met Parclick via onze interactieve kaart en boek binnen een paar muisklikken. Zo weet je zeker dat alles gepland is voor je bezoekje aan het mooie Barcelona, samen met Parclick!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Magische Montjuïc Fonteinen in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .