Parkeergarages dichtbij Fira Barcelona

200 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Fira Barcelona

Fira Barcelona is een van de belangrijkste beursinstellingen voor handel in Europa. Er is altijd iets interessants te doen. Een beetje geschiedenis, sinds 1932 zijn er duizenden evenementen en conferenties gehouden over ongeveer alles wat je je kan bedenken. De Fira Barcelona bestaat uit twee tentoonstelling dependances. Eentje op de Montjuïc en de andere op Gran Vía. Wil je dus graag parkeren bij een van deze evenement locaties, dan kan je het best een parkeerplaats reserveren met Parclick. Zo is jouw boeking gegarandeerd en garandeer je jezelf een heerlijke dag.

Fira Barcelona

Excellentie sinds 1932

De Fira bestaat uit 400.000 vierkante meter voor conferenties en evenementen. Het Montjuïc gedeelte is gebouwd voor de wereld fair in Barcelona in 1929. Hier dichtbij kan je ook het Nationale museum voor Catalaanse kunst vinden. (MNAC)

Het andere deel op Gran Vía is de grootste van de twee en ontworpen bij de Japanse architect Toyo Ito. Het hele gebouw is gebouwd met de onderliggende gedachte dat het milieuvriendelijk en modern moest zijn. Het zijn 8 paviljoens aan elkaar verbonden door loopgangen. Plus, het is volledig ingepakt met zonnepanelen, heeft meerdere restaurants en twee landingsplaatsen voor helikopters. Ja.. indrukwekkend... Vinden wij ook.

Dus als je naar een tentoonstelling gaat of versteld wilt staan, ga dan niet zoeken naar een parkeerplaats! Daar is je dag niet voor ingedeeld! Parkeer met Parclick. Gewoon, dichtbij, goedkoper en zonder maximale tijd. Trek je wandelschoenen aan en loop door Barcelona in plaats van foto´s te moeten maken vanuit de auto. Parkeer nu met Parclick in Barcelona dichtbij evenementen gebouw Fira.

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Fira Barcelona in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .