Parkeergarages dichtbij ABaC hotel

Wil jij graag vertroeteld worden tijdens jouw bezoek aan Barcelona? Dan is het ABaC Hotel iets voor jou. Gelegen in het Noord-Westen van Barcelona, in de wijk Sarría-St. Gervasi. Deze wijk staat bekend om haar energieke cultuur, de interessante wandelpaden en de historische monumenten.

Kom je naar het hotel met de auto? Parkeer deze dan in een van de overdekte en bewaakte parkeerplaatsen van Parclick. Denk aan, 5 minuten van het hotel en betaal maar 7 euro per dag. Wauw.. dat is wel iets anders dan de volle pond betalen. Reserveer nu snel, eenvoudig en goedkoop met Parclick in Barcelona.

ABaC hotel

Voel je als een beroemdheid in dit chique hotel

Een kleine opsomming van faciliteiten in het hotel: Zwembad, Spa, 24/7 service, indrukwekkend uitzicht, tuin, elegant ingerichte kamers en als laatste een menu klaargemaakt door een wereldkok.

Het ABaC hotel heeft mar 15 kamers, hierdoor krijg je alle persoonlijke aandacht die jij nodig hebt. Dit boetiek hotel is als een paradijsje ingericht met houten bekleding aan de buitenkant en een grote groene tuin waar je tot laat kan genieten van de ondergaande zon.

Maak je geen zorgen om jouw auto, maar om hoe ver het lopen is naar Park Güell of Casa Vicens. Parkeer nu jouw auto met Parclick in Barcelona

Interessante bezienswaardigheden dichtbij ABaC hotel in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .