Parkeergarages dichtbij Condes de Barcelona Hotel

200 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Condes de Barcelona Hotel

Het Condes de Barcelona Hotel is een centraal gelegen hotel in Barcelona. Het bevindt zich aan de symbolische Paseo de Gracia, op nummer 73 om precies te zijn. Het hotel is gehuisd in een 19e eeuws paleis, ook wel bekend als Casa Duradella.

Als je in dit symbolische 4 sterren hotel verblijft is het belangrijk om de parkeeropties af te gaan voordat je arriveert in Barcelona. Het centrum van de stad is het drukst bezocht door toeristen en daarom is het verkeer hier ook een drama. Eigenlijk, is het belangrijker om te weten waar je goedkoop kan parkeren in Barcelona.

Als je wilt parkeren dichtbij het Condes de Barcelona hotel dan heeft Parclick een paar low-cost parkeerplaatsen voor jou in de buurt. Probeer parkeren aan de straat zo veel mogelijk te vermijden, hier mag je namelijk maar voor 2 of 4 uur parkeren.

Je kan altijd onze interactieve kaart gebruiken om een parkeerplaats te vinden naar jouw wensen. Parclick biedt parkeerpassen aan voor uren, dagen en maanden, vaak met onbeperkt in- en uitrijden. Parkeer met Parclick in Barcelona.

Condes de Barcelona Hotel

Het hotel ligt midden in de wijk Eixample, een ruim opgezette wijk met veel invloeden van het Catalaanse Art Nouveau, denk hierbij aan Antoni Gaudí. La Pedrera ligt hier dan ook vlakbij en het hotel zelf is met dezelfde ronde vormen ingericht. Er is veel gebruik gemaakt van aardse kleuren in combinatie met veel licht. De kamers zijn ruim met zeer comfortabele bedden. ´s Avonds kan je genieten van een drankje op het dakterras. Je kan jouw dag ook beginnen met een bezoek aan de fitnessruimte, de sauna of het zwembad.

Verder kan je via het metro station Passeig de Gràcia alle bezienswaardigheden van Barcelona ontdekken. Loop je de Gran Via de les Corts Catalanes over dan zit je in de het centrum van Barcelona. Hier kan je het Picasso museum, de Mercado de la Boqueria en de Kathedraal van Barcelona nog bezoeken. Alles is op loopafstand. 

Reserveer dus nu jouw parkeerplaats met Parclick in Barcelona. Parkeer bewaakt en overdekt. 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Condes de Barcelona Hotel in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .