Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Locada Orseolo hotel

0 Parkeergarages gevonden

    Oeps! We hebben geen resultaten gevonden die overeen komen met jouw zoekopdracht. Probeer het opnieuw met andere data/uren voor je verblijf.

Waar te parkeren in Locada Orseolo hotel

Venetië is de mooie stad in Italië die langzaam wegzakt in de zee. Door de klimaatverandering en het stijgende water in de Middellandse zee zijn veel gebouwen onbewoonbaar geworden. Soms worden de onderste etages dichtgemaakt met houten planken zodat het water niet naar binnen kan. Dit kan je goed zien als je een gondeltochtje maakt door de kanalen.

Als je dus naar Venetië gaat, probeer dan zo veel mogelijk te genieten van de stad zoals het is. Een centraal gelegen hotel is het Locanda Orseolo in hartje Venetië en maar 2 minuten lopen van het San Marco plein

Heb de tijd van je leven in deze unieke stad. Parkeer je auto met Parclick in een van onze efficiënt gelegen parkeerplaatsen en ontdek alle hoeken van Venetië. Zo weet je zeker dat je niet voor hoge kosten komt te staan en dat je auto veilig staat.

 

Een uniek hotel in een unieke stad

Als je in een 5-sterren hotel wilt verblijven tijdens je trip naar Venetië, dan is Locanda Orseolo een goede keus! Dit hotel, volledig in een rood thema, geeft een koninklijk gevoel. Al haar kamers hebben een persoonlijke muurschildering en hoog plafond. Ook ligt dit hotel op maximaal 10 minuten loopafstand van alle bezienswaardigheden zoals de Rialto Brug, Palazzo Ducale, San Marco Basiliek en Fenice theater.

Het San Marco district is een wijk vol historie, muesa en cultuur van Venetië. Op deze plaats kan je je verkneukelen aan de kleine straatjes vol Venetiaanse maskers, heerlijke ijsboeren en lieve restaurantjes. Om je na een dag rondlopen te verwelkomen in een in stijl ingericht hotel. Na een nacht slapen kan je aanschuiven voor een ontbijt met Italiaanse delicatessen.

Wees er zeker van dat je vakantie niet geruïneerd wordt door stress om je voertuig. Reserveer een parkeerplekje met Parclick in Venetië. Binnen een paar muisklikken geregeld en volgens al je eisen.

Locada Orseolo hotel