Parkeergarages dichtbij Porta Fira Hotel

200 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Porta Fira Hotel

Bezoek je Barcelona speciaal voor werk of voor een beurs in het Fira Gran Vía? Dan is het Porta Fira hotel geschikt voor jou. Ook is Parclick in samenwerking met de parkeergarage onder het Porta Fira hotel, voor als je de Fira Gran Vía voor een dagje bezoekt.

Dit 4-sterren hotel is goed verbonden met het uitgebreide metro netwerk van Barcelona en beschikt over veel faciliteiten. Ook zijn er kamers beschikbaar voor een bezoek aan Barcelona met kinderen. Je zit niet in de drukte maar alle bezienswaardigheden zijn wel bereikbaar.

Parclick helpt jou graag de beste parkeerplaats te vinden voor jouw bezoek aan Barcelona. Reserveer nu jouw parkeerplaats met Parclick: snel, eenvoudig en goedkoop geregeld.

Hotel Porta Fira

Het hotel is wel bekend om haar estetische karakteristieken. De grote rode skyscraper is ontworpen door de Japanse architect Toyo Ito. Het hotel moet een lotusbloem simuleren.

Zoals ik al even noemde heeft het hotel vele faciliteiten zoals een tuin om in te ontspannen, een heuse wellness, fitnessruimte en sauna. Beneden kan je van een heerlijke á-la-carte maaltijd genieten. Ook zijn er genoeg voorzieningen voor gehandicapten.

De kamers zijn minimalistisch en modern ingericht, met indrukwekkend uitzicht vanuit elke kamer en veel lichtinval. Geniet van een heerlijke douch in de ruime badkamers na een dag sightseeing.

Wil je het centrum van Barcelona zien, dan kan je gebruik maken van de metro. Stap op vanaf Fira metro station en met enkele overstappen zit je in het centrum. Ook is de luchthaven makkelijk te bereiken.

Wil je graag parkeren onder het Fira hotel? Reserveer dan een parkeerplaats met Parclick, kijk op onze interactieve kaart en kies de parkeergarage die het best bij jou past.

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Porta Fira Hotel in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .