Parkeergarages dichtbij Primero Primera hotel

10 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  NN Bonanova

  Overdekt (2.2m)
  5 min (320m)

  NN Geigle

  Overdekt (2.2m)
  6 min (343m)

  Doctor Roig i Raventós

  Overdekt (2.2m)
  6 min (371m)

  BSM Porta Sarrià

  Overdekt (2m)
  10 min (594m)
  Parclick Prijs
  20€

  NN Hercegovina

  Overdekt (2m)
  13 min (790m)

  BSM Cotxeres de Sarrià

  Overdekt (2.2m)
  15 min (898m)
  Parclick Prijs
  20€

  Promoparc - Muntaner - Tavern

  Overdekt (2.5m)
  16 min (962m)
  Parclick Prijs
  20€

  NN Sant Gervasi

  Overdekt (2.1m)
  17 min (1000m)
  1. Goedkoper

  PROMOPARC Bertran 75 - El Putxet

  Overdekt (1.8m)
  19 min (1.1km)
  Parclick Prijs
  6€

  Garatge Park - Calvet

  Overdekt (2.1m)
  20 min (1.2km)

Primero Primera hotel

Parkeergarages dichtbij Primero Primera hotel

Voor iedereen die ervan houdt om een tijdje in een drukke stad door te brengen maar het liefst niet midden in alle actie zit is het Primero Primera hotel zeker aan te raden. Dit hotel, nog steeds gelegen in het midden van Barcelona, is ingericht met oog voor detail en meer gericht op backpackers en reizigers die Barcelona graag beleven als een “local”. Er is veel te zien en beleven in het Sarriá district, je raakt hier niet snel verveelt.

In Barcelona heb je de auto bijna niet nodig, alle bezienswaardigheden zijn met de metro of lopend te bereiken. Daarom is het een goed idee om jouw auto te parkeren in een parkeergarage dichtbij. Met jouw auto bewaakt en overdekt hoef je jezelf geen zorgen te maken. Ook ligt het Les Tres Torres FGC station op 5 minuten lopen, vanaf hier kan je heel de stad bereiken.

Bespaar jezelf de hoofdpijn tijdens het zoeken naar een parkeerplaats in de nauwe straatjes van Barcelona. Parclick heeft parkeergarages op 5 minuten lopen van het Primero Primera hotel. Hier kan je voor een vaste prijs een aantal dagen een parkeerplaats reserveren binnen 2 minuten. Kijk op onze interactieve kaart voor de parkeergarage die het best bij jou past. Reserveer snel, eenvoudig en goedkoop een parkeerplaats met Parclick in Barcelona. Haal die wandelschoenen maar alvast uit de kast!

Hotel Primero Primera

Moderne kamers en weelderige tuinen

Het is heerlijk om alle grote bezienswaardigheden van Barcelona te zien. Denk aan de Sagrada Familia (natuurlijk), Plaça Reial en het Camp Nou Stadion. Na een dag in de drukte kan je dan terugkeren naar het Primero Primera hotel en genieten van het zwembad, een massage of het laatste zonnetje in de tuin.

Dit boutique hotel beschikt over ruime kamers met veel lichtinval, sommige kamers hebben zelfs de beschikking over een balkon. ´s Ochtends kan je genieten van ontbijt op de kamer, een goede sportsessie in de fitnessruimte of een lekkere duik in het buitenzwembad. Ook zijn huisdieren toegestaan op verzoek, kan je gebruik maken van de gratis minibar op de kamer of drink je een erg lekkere koffie in de bar. 

Hoe je jouw dag ook doorbrengt in de Catalaanse hoofdstad, zorg voor een goede parkeerplaats voor jouw auto. Vermijdt stress met straat parkeren of files en reserveer van tevoren een parkeerplaats met Parclick. Wij helpen jou graag parkeren makkelijker te maken, ook in Barcelona. 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Primero Primera hotel in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .