Parkeergarages dichtbij Senator Barcelona Spa hotel

3 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij
  2. Goedkoper

  Mercat La Florida

  Overdekt (2.2m)
  11 min (646m)
  Prijs voor 2 uur

  Parc Científic - Camp Nou

  Overdekt (2.1m)
  11 min (685m)
  Prijs voor 2 uur

  Riera Blanca

  Overdekt (1.8m)
  15 min (890m)
  Parclick prijs 2 uur
  7,20

Waar te parkeren in Senator Barcelona Spa hotel

Kom je naar Barcelona om totaal te ontspannen? Kies dan voor het Senator Barcelona Spa hotel. Het zit zelfs in de naam: SPA. Dit hotel heeft dan ook te beschikken over meerdere zwembaden, een hamam, hot tub, solarium, wellnesscentrum, fitnessruimte en sauna. Of laat je verwennen door een massage.

Het hotel is gelegen in het Alta gebied in Barcelona. Dit gebied ligt meer uit de drukte van de toeristische wijken van Barcelona maar is goed te bereiken met de metro vanaf Collblanc

Ook zit het Camp Nou stadion op 500 meter afstand.

Een parkeergelegenheid heeft het hotel ook, voor 24 euro per dag. Dat kan natuurlijk goedkoper! Parkeer je met Parclick in parkeergarage La Florida, dan kost dit je maar 15 euro. Deze parkeergarage ligt op 11 minuutjes lopen van het hotel en bespaart je geld voor zo´n heerlijke massage. Reserveer jouw parkeerplaats in Barcelona op Parclick.

Senator Barcelona Spa Hotel

Dit gewoon goede hotel beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een tripje naar Barcelona. Ook aan te raden zijn de familiekamers voor… ja… Families! Een groot en uitgebreid ontbijtbuffet en de mogelijkheid voor lunchpakketten zijn altijd handig voor een lange dag in Barcelona.

Vlakbij het hotel ligt een metrostation, maar je kan ook lekker gaan wandelen in de Montjuïc bergen. Breng een bezoek aan de Kasteel Montjuïc, de botanische tuinen of Palau Sant Jordi. Er is genoeg te doen.

Haal je wandelschoenen maar uit de kast en parkeer de auto met Parclick. Klaar om Barcelona te ontdekken!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Senator Barcelona Spa hotel in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .