Parkeergarages dichtbij Serras Hotel

13 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  Laietana Princesa

  Overdekt (2m)
  8 min (469m)
  Prijs voor 2 uur

  BSM Moll de la Fusta

  Overdekt (1.95m)
  8 min (508m)
  Prijs voor 3 uur

  SABA BAMSA Barceloneta Centre

  Overdekt (2.2m)
  11 min (631m)
  Prijs voor 16 uur

  Edén

  Overdekt (2.1m)
  11 min (647m)
  Prijs voor 3 uur

  SABA Catedral

  Overdekt (2m)
  11 min (669m)
  Prijs voor 16 uur

  SABA BAMSA Francesc Cambó

  Overdekt (2m)
  12 min (696m)
  Prijs voor 16 uur
  1. Goedkoper

  Parkmestres - K+K Picasso

  Overdekt (2.2m)
  12 min (721m)
  Parclick prijs 2 uur
  5,40

  La Rambla - Boquería

  Overdekt (1.5m)
  13 min (752m)
  Prijs voor 2 uur

  Parking Ciutat Vella

  Overdekt (1.95m)
  13 min (769m)
  Prijs voor 2 uur

  APK2 Plaza del Mar

  Overdekt (2m)
  14 min (845m)
  Prijs voor 1 dag

  SABA BAMSA Illa Raval

  Overdekt (2.2m)
  16 min (969m)
  Prijs voor 16 uur

  BSM La Boquería

  Overdekt (2.2m)
  16 min (973m)
  Prijs voor 3 uur

  NN Palau de la Música

  Overdekt (1.8m)
  16 min (978m)
  Prijs voor 1 dag

Waar te parkeren in Serras Hotel

Dit hotel, met uitzicht op de haven is de perfecte uitkomst voor iedere waterrat, zee liefhebber en zilte lucht opsnuiver. Dichterbij de haven kan je niet verblijven. Het Serras hotel is gelegen in een oud gotisch gebouw en heeft naast een geweldige locatie ook nog eens 5 sterren.

De Gotische wijk staat bekend om de oudste gebouwen van de stad, grote bezienswaardigheden en veel keus in lekker eten. Denk bijvoorbeeld aan de Basiliek Santa Maria del Mar, het Picasso museum en Plaza Real. Aan de andere kant loop je zo de Rambla del Mar op of la Barceloneta in. Of bezoek het Nationaal Museum van Catalaanse kunst, een betere overnachtingsplaats kan je niet krijgen.

Het hotel is goed te bereiken met de auto, maar zodra je deze moet parkeren wordt het lastig. Het hotel biedt parkeren in de buurt aan, voor 40 euro per dag. Dat kan natuurlijk goedkoper! Parclick heeft een parkeergarage op 1 minuut lopen van het hotel, in het centrum, voor 28 euro per dag. Boek je meerdere dagen dan wordt dit per dag goedkoper. We hebben nog een goedkopere optie, welke wel een stukje lopen is. Parkeer je in het Chic & Basic Ramblas hotel, dan heb je een parkeerplaats voor 18 euro per dag. Reserveer je op Parclick dan bespaar je dus dat geld en ben je gegarandeerd van jouw parkeerplaats. 

Serras Hotel Barcelona

Meer dan een luxe hotel

Overnacht je in dit hotel, dan kan je rekenen op een comfortabel bed in een ruime kamer met veel licht. Verder beschikt het hotel over een fitnessruimte, solarium en zwembad met uitzicht. Op het dakterras kan je genieten van een drankje en uitzicht op Port Vell, of geniet van de zon op jouw eigen balkonnetje. Wat wil je nog meer?

Nog een leuk weetje, Pablo Picasso is zijn carrière gestart in dit hotel. Ben je dus fan van hem, dan is een bezoekje aan het Picasso museum zeker een aanrader. 

Jouw bezoek aan Barcelona wordt alleen maar beter, een goede accommodatie, een goede parkeerplaats en “you are good to go”. Parkeer met Parclick en geniet van Barcelona. Reserveer nu snel, eenvoudig en goedkoop een bewaakte en overdekte parkeerplaats in Barcelona. Haal die wandelschoenen maar uit de kast!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Serras Hotel in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .