Parkeergarages dichtbij Hotel Le Isole

19 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Hotel Le Isole

Voel je een koning in het Hotel Le Isole, in het hartje van Venetië. Dit charmante boutique hotel huist in een 16e eeuws paleis. De luxe kamers zijn volledig ingericht naar oude Venetiaanse stijl. s´ Ochtends een heerlijke ontbijt buffet, je bent prins in eigen kasteel. Geschiedenis enthousiasten zullen meteen verliefd worden nadat ze horen dat elke kamer is ingericht naar een eiland in of dichtbij Venetië.

De locatie van dit hotel is ook ge-wel-dig. Alle grote bezienswaardigheden zoals de San Marco Basiliek, het Palazzo Ducale en de Porte dei Sospiri.

Onderzoek de stad door rond te lopen tussen de kleine straatjes of te varen in een gondel. Wees verzekerd van een geweldige vakantie, zo relaxed mogelijk, door jouw auto te parkeren in een bewaakte parkeerplaats van Parclick. Als je wilt weten waar je jouw auto kan parkeren in Venetië? Kijk op onze interactieve kaart en kies de parkeergarage die bij jou past. Kies de juist data en tijden, een goeie prijs en reserveer! Hoppa! Je parkeerplaats is gegarandeerd van jou als je aankomt. Dankzij Parclick in Venetië.

Hotel Le Isole

Slaap in Murano, Torcello of Burano

Misschien heb je wel gehoord van Murano, Torcello en Burano. Dit zijn eilanden dichtbij Venetië. Alle kamers in het Le Isole Hotel zijn vernoemd naar verschillende eilanden.

In Venetië zou je alles moeten zien wat de stad te bieden heeft. Zeker als je in dit hotel overnacht. Ook alle eilanden dichtbij Venetië zijn aan te raden om te bezoeken. Murano, het glaseiland, waar vanaf 1271 de glasindustrie terecht kwam door een verplichte verhuizing wegens brandgevaar. Burano, het toeristische eiland waar al eeuwen kant wordt geproduceerd. Torcello, waar vroeger 200.000 mensen woonden. Tegenwoordig zijn dit er nog maar tientallen. Ook is er een grote kathedraal te bekijken. Als laatste Lido di Venezia, een langwerpig eiland en badplaats voor Venetianen.

Wil je graag goedkoop parkeren dichtbij Venetië? Reserveer dan je parkeerplaats met Parclick en bespaar tot 70% op de originele prijs. 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Hotel Le Isole in Venetië

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .