Parkeergarages dichtbij Hotel Palazzo Stern

19 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Hotel Palazzo Stern

Een vakantie aan het plannen naar Venetië? Waarschijnlijk wel! Anders was je niet op deze pagina gekomen. Dan kan ik je nu iets vertellen over Venetië en het Palazzo stern hotel.

Het Palazzo Stern hotel is een 4-sterren etablissement in het hartje van Venetië, aan de Grand Canal in het stadsdeel San Marco. Het gebouw is van buiten voorzien van bijna marokkaanse raampjes. Vroeger was het een Palazzo (zit ook in de naam) maar, tegenwoordig is dat het nog steeds. Zodra je binnen stapt in de grote koninklijke hal met metershoog plafond zal je dat wel opvallen. In het hotel is veel gebruik gemaakt van Murano glas en overal zal je de hoge plafonds terug zien komen, soms inclusief (sier)balken. Je kan het zo gek niet bedenken. Sommige kamers hebben een jacuzzi, anderen twee etages en in de kamers op zolder slaap je onder de originele (sier)balken. Elke kamer heeft WiFi, roomservice en in sommige kamers zijn viervoeters toegestaan. Klinkt het goed?

Dit paleis is in de 15e eeuw gebouwd door de familie Malpaga, waarnaar het riviertje naast het paleis ook is vernoemd.

Kom je met de auto naar Venetië? Vergeet dan niet even een parkeerplaats te reserveren met Parclick. Kijk op onze interactieve kaart en voltooi jouw boeking binnen 2 minuutjes.

Palazzo Stern

Een paleisje voor een … ?

De architectuur van Venetië is erg geliefd. Ben jij een architectuur fan? Dan heb je een goede overnachtingsplaats gevonden. Je zit namelijk vlakbij alle architectonische bezienswaardigheden van Venetië. 5 minuutjes lopen van het San Marco plein en de basiliek, het Peggy Guggenheim museum, het la Fenice theater. Vanaf het hotel zit je ook zo op de watertaxi naar het glaseiland Murano, Burano, het eiland met de kleine bevolking maar immense kathedraal en Lido di Venezia, de badplaats van veel Venetianen. Er is dus genoeg te doen en te zien!

Maak je geen zorgen om jouw auto tijdens deze vakantie. Parclick bied bewaakte en overdekte parkeerplaatsen aan dichtbij of op Venetië. Kies simpelweg welke het best bij jouw past en reserveer. Zo ben je gegarandeerd van jouw plaats. 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Hotel Palazzo Stern in Venetië

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .