• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Plaza de España

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Plaza de España

Barcelona haar Plaza de España is wonderlijk. Dit bekende plein is een goed ontmoetingspunt als je naar de Fira de Barcelona wilt. Het Montjuïc paviljoen is namelijk erg dichtbij, het is bijna onmogelijk om hier de weg kwijt te raken. Op dit plein, inclusief wonderbaarlijke fontein, kan je ook het National museum van Catalaanse kunst vinden. Dit gebouw is ook weer een kunstwerk op zich. Als laatste, als je van Avenida Reina María Cristina komt heb je ook uitzicht op de Venetiaanse torens aan beide zijden van de ingang van Plaza de España.

Je kan makkelijk over deze bezienswaardigheden heen kijken als je al tijden aan het zoeken bent voor een parkeerplaats. Omdat het Plaza de España uitkomt op een grote rotonde is het lastig om te navigeren. Heb je echter een parkeerplaats geboekt met Parclick dan weet je precies waar je heen moet. Wij hebben een parkeergarage op 6 minuutjes lopen van Plaza de España en al haar attracties. Parkeer bijvoorbeeld dichtbij de Magische Montjuïc fonteinen en neem hier meteen een kijkje. Of parkeer dichtbij het Parc de Joan Miró. Wij kunnen je alles wel vertellen, maar als je een kijkje neemt op onze interactieve kaart vindt je de perfecte parkeerplaats voor jouw wensen. Parkeer daarom met Parclick in Barcelona!

Plaza de España

Een winkelcentrum met geschiedenis

Toen Catalonië haar stiergevechten verbood moesten veel bedrijving volledig veranderen. Nu is er iets veel beters! Op het Plaza de Toros de las Arenas (de stieren van de arena) ligt nu een geweldig winkelcentrum!

De buitenkant van deze arena is echter weinig veranderd. Het is nog steeds in Moorse stijl sinds de bouw in de 19e eeuw. Tegenwoordig kan je ook naar de bovenste verdieping van de arena, voor een geweldig 360 graden uitzicht. Hier kan je alles zien, van de MonjuÏc bergen tot de zee. Wie wilt dat nu niet?

Houdt je dus van shoppen èn cultuur, of alleen van shoppen of cultuur. Dan is dit de beste plaats om je bezoek aan Barcelona te beginnen. Reserveer een parkeerplaats in deze bruisende wijk in Barcelona met Parclick. 

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Plaza de España

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

David

Todo fue perfecto.la entrada, la salida, muy cerca de la estación. El parking muy limpio e iluminado.

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Cristina

Situació immillorable per anar al teatre Lliure. Personal molt amable. Instal.lacions molt noves i places prou àmplies.

LUIS MIGUEL

Practico, para el sitio que ivamos, reservamos online, y no tuvimos ningun problema, repetiremos si vamos más veces. Gracias.

TANIT

La informació de que s'havia de trucar a un telèfon no era certa. Hi havia un vigilant que em va dir que agafés ticket, i a l'hora de marxar, ensenyant la reserva del Parclick em va obrir.

Iván

Llevamos varios años yendo 1 vez al mes a Barcelona y siempre aparcamos aquí. Plazas fáciles de aparcar, está limpio y cuidado.

Jacques

Bien situé, à 30 mètres de la station de Métro Rocafort (ligne 1)

Sofía

El personal es super amable! Un diez

Vipulkumar

Perfecto

Raul

La rapidez de gestión

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google