Parkeergarages dichtbij Zona Universitaria

Barcelona haar ¨Zona Universitaria¨ letterlijk vertaald naar Universitaire zone is gelegen in het Les Corts district. Het disctrict bestaan uit 10 wijken, inclusief the Zona Universitaria, en is een van de rustigste en mooiste zones in Barcelona. Parkeren kan hier wel lastig zijn, omdat er wel een tekort aan parkeerplaatsen is. Verder is Barcelona opgedeeld in blauwe en groene zones, welke beide hun specifieke regeltjes hebben. Je hebt dus zo een boete te pakken. Parkeren in een parkeergarage is dan een andere optie, maar hier kan je soms de hoofdprijs betalen voor een parkeerplaats. Wil je dit niet? Reserveer dan online een parkeerplaats met Parclick. Snel, eenvoudig en goedkoper.

De Zona Universitaria in Barcelona

Een wijk vol met studenten.

Zoals je misschien hebt kunnen aflezen aan de naam, wemelt het in dit gebied van de studenten, super gezellig! De Zona Universitaria is ligt vlakbij Avenida Diagonal en is host van de grootste campus van Barcelona.

Het gebied is ook bekend door haar overweldigende tuinen en parken. Denk aan de Pedralbes tuinen en het Cervantes park, welke absoluut een bezoekje waard zijn als je gezellig wilt picknicken. In de Pedralbes tuinen bevindt zich ook het Koninklijk paleis van Pedralbes, een 17e eeuws gebouw. Het paleis wordt tegenwoordig gebruikt als algemeen Secretariaat van de Mediterrane Unie en huist 2 musea.

Als je graag de universiteit of de Pedralbes tuinen wilt bezoeken, reserveer dan een parkeerplaats met Parclick in Barcelona. Zo heb je genoeg tijd om nog veel meer te zien van Barcelona. Iemand zin om de Sagrada Familia te bekijken?

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Zona Universitaria in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .