Parkeergarages dichtbij La Pedrera

200 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij La Pedrera

Kom je naar Barcelona om Gaudí zijn werk te bewonderen? Hoe kan je dan Casa Milà missen?! Misschien beter bekend als La Pedrera en gebouwd tussen 1906 en 1910 voor de familie Milà.

Het huis ligt aan de Passeig de Gràcia nummer 92. Dit is toevallig ook een van de belangrijkste straten van Barcelona. Er gebeurt hier altijd wel iets. Door de vele bezoekers is het daarom lastig om een parkeerplaats te vinden. Je kan in de blauwe of groene zone parkeren voor 4 of 2 uur. Is dit niet genoeg tijd? Dan raden we zeker aan om een parkeerplaats te reserveren met Parclick in een van onze parkeergarages aan of dichtbij de Passeig de Gràcia. Met Parclick bespaar je ook nog eens tot 70% op de originele prijs in plaats van de volle pond te betalen.

La Pedrera

Het huis zonder rechte lijn

La Pedrera is wordt ook wel gezien als een van de belangrijkste meesterwerken van Antoni Gaudí in de moderne tijd. Het is het vierde en laatste grote project wat hij heeft gemaakt. Het huis is in 1984 daarom ook verklaard als UNESCO werelderfgoed.

De officiële naam is Casa Milà maar de bijnaam is La Pedrera (letterlijk vertaald naar steengroeve), zo genoemd omdat het geen enkele rechte lijn heeft. Het gebouw is ook verassend ongekleurd, in vergelijking met de rest van Gaudí zijn werken.

Tegenwoordig is la Pedrera ook open voor tentoonstellingen maar je ziet nog steeds kenmerken van een 20e eeuws familiehuis terugvinden. Echter, het meest indrukwekkende is het terras, de symbolische en kunstrijke elementen in combinatie met openhaarden in de vorm van krijgers. Ben je al enthousiast? Wij wel! Reserveer nu je parkeerplaats met Parclick en begin je dag goed met een bezoekje aan la Pedrera

Interessante bezienswaardigheden dichtbij La Pedrera in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .