Parkeergarages dichtbij Avenida Diagonal

Er zijn coole mensen, coole dieren, coole kleding en zelfs coole straten, waarvan de Avenida Diagonal van Barcelona opvalt.

Als je per helikopter over Barcelona zou vliegen, zou je het meteen herkennen, want tussen de perfectie van loodrechte wegen is er één diagonaal (vandaar de naam!).

Keer terug met je voeten op de grond en je kunt onderweg langs de weg lopen, zelfs als je moe zou worden voordat je alles kunt bekijken, want de straat is 11 kilometer lang! Op dat moment is het het beste om een kleine stop te maken, misschien in een van de verschillende winkelcentra langs de straat: de Corte Inglés, het Pedralbes Centre, L'illa of het winkelcentrum Glòries!

Om je bezoek beter te organiseren, is het ideaal om al in gedachten te hebben waar je de auto moet parkeren voordat je vertrekt, Parclick helpt je hier graag bij! Met Parclick kun je een parkeerplaats bij de Avenida Diagonal boeken zo lang als je nodig hebt. Bovendien blijft je auto veilig terwijl je zonder zorgen winkelt;)

Avenida Diagonal

En aan het einde ... het strand!

Diagonal is zoals je hierboven al leest een diagonaal die recht door Barcelona zijn kubus gevormden straten loopt. Vaak word Diagonaal kruisend op een van de andere belangrijke straten zoals Marina, Girona of Passeig de Gràcia gebruikt als ontmoetingspunten. 

Verder bied deze straat een uitgang uit deze enorme stad met richtingen naar het strand of naar het vliegveld. Tijdens je wandeling, vergeet dan niet om de Plaza de las Glorias Catalanas te bezoeken, waar een van de symbolen van Barcelona ligt, de Torre Agbar! Het is een wolkenkrabber van 145 meter die een foto verdient, vooral 's nachts wanneer hij wordt verlicht door verschillende kleuren!

Geniet van Barcelona, wetende dat u bij aankomst dankzij Parclick! Een gegarandeerde parkeerplaats zult hebben! Wij bieden u de beste prijzen en de mogelijkheid om dicht bij de Avinguda Diagonal te parkeren zonder tijd te verspillen!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Avenida Diagonal in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .