Parkeergarages dichtbij Camp Nou

19 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  Parc Científic - Camp Nou

  Overdekt (2.1m)
  6 min (371m)

  BSM Tanatori Les Corts

  Overdekt (2.2m)
  7 min (412m)
  Parclick Prijs
  22€

  Riera Blanca

  Overdekt (1.8m)
  9 min (518m)

  SABA Carles III

  Overdekt (1.9m)
  10 min (612m)

  Ronda Park

  Overdekt (2.5m)
  10 min (626m)

  Avenida Madrid - Les Corts

  Overdekt (2.1m)
  12 min (716m)

  Atenea

  Overdekt (2m)
  14 min (822m)
  Parclick Prijs
  6,50

  NN Pedralbes

  Overdekt (2.2m)
  14 min (862m)

  SABA Joan Güell

  Overdekt (2m)
  16 min (986m)

  NN Sentmenat II

  Overdekt (2m)
  17 min (1.0km)

  Mercat Sants

  Overdekt (2.2m)
  17 min (1.0km)

  Parking Viajeros

  Overdekt (2.1m)
  18 min (1.1km)
  Parclick Prijs
  8€

  NN Diagonal

  Overdekt (2m)
  18 min (1.1km)

  BSM Flos i Calcat

  Overdekt (2.1m)
  22 min (1.3km)
  Parclick Prijs
  18€
  1. Goedkoper

  PROMOPARC NH Sants

  Overdekt (2.1m)
  22 min (1.3km)
  Parclick Prijs
  5,50

  Berlín - Numància - Estació de Sants

  Overdekt (2.15m)
  22 min (1.3km)

  BSM Cotxeres de Sarrià

  Overdekt (2.2m)
  23 min (1.4km)
  Parclick Prijs
  20€

  Mercat La Florida

  Overdekt (2.2m)
  23 min (1.4km)

  SABA Estación Barcelona - Sants

  Onoverdekt (2.1m)
  24 min (1.5km)

Camp Nou

Parkeergarages dichtbij Camp Nou

Het is belangrijk om te weten dat als je naar een voetbalwedstrijd gaat, het het beste is om van te voren een parkeerplek te reserveren bij Camp Nou. Het parkeerterrein naast het stadion is namelijk beperkt beschikbaar tijdens sportevenementen.

Verder is Barcelona opgedeelt in Groene en Blauwe zones. De groene zones zijn vooral bedoelt voor bewoners, in de blauwe zones mag je alleen parkeren voor 2 of 4 uur. Als je niet op past heb je een boete of wordt jouw auto weggesleept!

Daarnaast is de verkeerssituatie behoorlijk intens tijdens voetbalwedstrijden. Voor de beste opties in parkeren tijdens een voetbalwedstrijd in het Camp Nou stadion kijk op onze interactieve kaart. Hier kan je de dichtstbijzijnde parkeergarages vinden en reserveer je binnen 2 minuten jouw parkeerplaats. Parkeren in Barcelona was nog nooit zo makkelijk met Parclick!

Camp Nou: voetbalstadion van FC Barcelona

Camp Nou is een van de meest emblematische gebouwen in Barcelona geworden. Sinds de inauguratie in 1957 heeft het voetbalstadion vele belangrijke games georganiseerd. Dit sportstadion heeft de grootste capaciteit voor fans in Europa en is een van de grootste ter wereld.

Als je Barcelona bezoekt en je bent een voetbalfan, dan kun je een unieke ervaring niet missen: neem de Tour Camp Nou Experience. Deze tour door het meest emblematische stadion in Catalonië omvat een complete rondleiding langs de meest opvallende delen van de plaats, van de kleedkamers tot de banken op het veld. Bezoekers kunnen het stadion zien alsof ze in de schoenen van hun favoriete spelers staan. Daarnaast bezoek je de presidentiële ruimte en de perszaal en eindig je in het opmerkelijke FC Barcelona Museum. Hier zul je verschillende trofeeën, foto's en persoonlijke items van de meest beroemde spelers van het team zien. Kaarten voor de volledige rondleiding kosten ongeveer 23 euro voor volwassenen en 17 euro voor kinderen.

Als je in Barcelona bent, is het ook ideaal een voetbalwedstrijd te bekijken in dit stadion. Overnachten of andere bezienswaardigheden bezoeken is ook een makkie rondom het Camp Nou stadion. Zoek hier naar de beste hotels in Barcelona, of bezoek de wijk Montjuïc!

Parclick is jouw beste keuze om snel en gemakkelijk te parkeren in de buurt van Camp Nou. Als je naar een wedstrijd gaat, kun je onze beste aanbiedingen. Mocht je ergens anders in de stad moeten parkeren, dan heeft Parclick nog 200 parkeergarages beschikbaar in Barcelona, zodat je genoeg keus hebt. Stop de zoektocht naar parkeergarages in Barcelona en boek met slechts één klik. Parkeer voordat je aankomt met Parclick en verbeter jouw ervaring met zo`n grote stad. 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Camp Nou in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .