Parkeergarages dichtbij Accademia di Belle Arti di Venezia

6 Parkeergarages gevonden
  Garage San Marco - Venezia Centro

  Garage San Marco - Venezia Centro

  Overdekt
  24 min (1.4km)
  Prijs voor 1 dag
  Autorimessa Comunale AVM - Porto di Venezia

  Autorimessa Comunale AVM - Porto di Venezia

  Overdekt
  26 min (1.5km)
  Prijs voor 1 uur
  Garage Isola Nova del Tronchetto
  1. Goedkoper

  Garage Isola Nova del Tronchetto

  Overdekt
  40 min (2.4km)
  Prijs voor 1 uur
  Marive - Parking+Ferry - Venezia Centro

  Marive - Parking+Ferry - Venezia Centro

  Onoverdekt
  +60 min (5.8km)
  Prijs voor 1 dag
  Terminal Fusina
  1. Goedkoper

  Terminal Fusina

  Onoverdekt
  +60 min (5.9km)
  Prijs voor 12 uur
  MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto

  MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto

  Onoverdekt

Waar te parkeren in Accademia di Belle Arti di Venezia

Accademia di Belle Arti di Venezia (in het Nederlands De Academie voor Schone Kunsten) in Venetië ligt in het historische centrum van de lagune stad, met uitzicht op het Giudecca-kanaal, in de wijk Dorsoduro.

Net als alle andere wijken in Venetië, kun je niet alles bereiken met de auto. Ook de Accademia di Belle Arti di Venezia is moeilijk te bereiken, aangezien het verkeer van motorvoertuigen alleen mogelijk is rond het Piazzale Roma. Wil je Venetië bezoeken, vergeet dan niet je wandelschoenen mee te nemen!

De meest comfortabele voor parkeren dichtbij Accademia di Belle Arti di Venezia is Piazzale Roma. Rond dit plein zijn de enige parkeergarages van Venetië te vinden. Een andere optie is parkeren net buiten Venetië in het Venezia Mestre. Parclick helpt jou graag met het vinden van een parkeerplaats naar jouw wensen. kijk op onze interactieve kaart en reserveer binnen 2 minuten. Parkeren in Venetië was nog nooit zo makkelijk

De accademie werd in 1750 opgericht op de eerste verdieping van een warenhuis en markt aan de Canal Grande. De locatie was echter zo slecht, alle studenten en professoren moesten maar "dealen" met de stof en het geluid van de markt beneden. 

In 1807 werd de academie echter opnieuw opgericht tijdens de bezetting van Napoleon. Hij veranderde de naam in Accademia Reale di Belle Arti "Koninklijke Academie van de Mooie Kunst". Ook verhuisde de school in deze tijd naar een andere locatie. De academie is nog één keer verhuist, toen deze en de Gallerie dell´Accademia erg onafhankelijk van elkaar werden. Tegenwoordig is dit instituut volledig opgenomen onder de wet 508, voor het ministerie van scholing en onderzoek

In de buurt van het Accademia di Belle Arti vind je ook de Basilica di Santa Maria della Salute. Een van de mooiste kerken in Venetië. Je zult hier veel mensen vinden die niet alleen de kerk komen bezoeken, maar ook om gewoon met elkaar te zijn en te relaxen op een van de vele trapjes.

Kom je genieten van de kunst en cultuur in Venetië? Zorg dan voor een goede parkeerplaats! Parclick biedt de beste parkeergarages aan in of dichtbij Venetië. 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Accademia di Belle Arti di Venezia in Venetie