Parkeergarages dichtbij Biënnale van Venetië

19 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Biënnale van Venetië

De Biënnale van Venetië, sinds 1980 gehost in het Arsenaal van Venetië, in de wijk Castello, is een van de meest prestigieuze en oudste hedendaagse kunsttentoonstellingen ter wereld. Tegenwoordig omvat het verschillende sectoren naast de meer traditionele kunst, zoals architectuur, cinema, theater, dans en muziek. Boek uw parkeerplaats op de Biënnale van Venetië met Parclick, bespaar en voorkom complicaties! Zoals bekend, is het onmogelijk om rond te rijden in Venetië, omdat de wegen volledig worden vervangen door bevaarbare kanalen. 

Biënnale van Venetië

Een internationale tentoonstelling

De Biënnale werd in 1895 opgericht als een culturele gemeenschap die elke twee jaar een internationale kunsttentoonstelling wilde organiseren. Zelfs vandaag de dag is het nog steeds een sterke troef, ondanks de flankering van verschillende andere evenementen met betrekking tot architectuur, muziek , theater en dans. In het kader van de Biënnale van Venetië is er ook het International Film Festival, in het Lido van Venetië, in het historische Palazzo del Cinema. Het bijwonen van een van de tentoonstellingen van de Biënnale is een unieke en geweldige kans om niet te laten liggen! Als je jouw bezoek voorbereidt, vergeet dan niet om de parking in de buurt van de Biënnale van Venetië te boeken met Parclick! 

De enige parkeer opties  liggen in de buurt van het Piazzale Roma of in Venetië Mestre, op het vasteland, vanwaar je het historische centrum kunt bereiken door met de trein van het station Venezia Mestre naar het treinstation van Venetië Santa Lucia te reizen. Je kunt ook een van de vele bussen die de Liberty Bridge oversteken pakken. De Biënnale van Venetië kan worden bereikt dankzij de waterbuslijnen 1, 4.1, 5.1 en 6. Parclick biedt je in elk geval parkeergelegenheid in beide gebieden, je hoeft alleen maar te kiezen welke bij je past.

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .