• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Grand Palais de Paris

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Grand Palais de Paris

Parkeren in de buurt van het Grand Palais is altijd leuk, mocht je van hoge kosten houden. Parclick heeft gelukkig de beste deals voor je. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald en ben je altijd verzekerd van de beste prijs. We weten bij Parclick namelijk hoe moeilijk het kan zijn om een goede parkeerplek te vinden voor een goede prijs.

Grand Palais de Paris

Het Grand Palais de Paris is een belangrijke locatie voor kunsttentoonstellingen in Frankrijk. Speciaal gebouwd voor de wereldtentoonstelling voor 1900, hoort het Grand Palais de Paris tot een van de topattracties van Parijs. Het ligt in het 8ste arrondissement.

Het Grand Palais de Paris is een grote glazen tentoonstellingshal. Zo zijn er jaarlijks verschillende grote exposities te zien. Je zult dus vaak verschillende toegangskaarten moeten kopen voor de verschillende exposities.

Tegenover het Grand Palais de Paris vind je het Petite Palais. Zeker de moeite waard om ook een bezoekje te brengen. De twee gebouwen zien er zeer indrukwekkend uit. Dit komt waarschijnlijk door de grote zuilen en de oude stijl.

Vanaf het Grand Palais de Paris kun je gemakkelijk naar de Jardin de Tuileries komen. Dit park geeft een ontspannen sfeer waar je een hapje zou kunnen eten. Verder ligt het Louvre aan de oostzijde van het park.

Ten noorden van het Grand Palais de Paris vind je de Jardin de la Nouvelle France. Het is leuk om even door heen te lopen, maar verder is er niet veel te doen.

Mocht een bezoek aan het Grand Palais de Paris op de planning staan dan is het fijn als je een parkeerplek ter beschikking hebt. Echter is parkeren in de omgeving van het paleis moeilijk. Verder is er een parkeer limiet van twee uur. Boek daarom je parkeerplaats bij Parclick. Wij, bij Parclick, helpen je graag bij het vinden van de goedkoopste parkeergarage in de buurt. Nu hoef je je alleen nog maar zorgen te maken over hoe je de gewonnen tijd gaat besteden.

Mocht je liever met het OV gaan dan kun je verschillende opties gebruiken. Lijn 1 en 9 stooppen bij de halte Franklin-D.-Roosevelt. Lijn 1 en 13 stoppen bij halte Champs-Elysées-Clemenceau. Bussen 28, 83, 93 en N01 stoppen bij de halte Palais de la Decouverte aan de achterkant van het Grand Palais de Paris.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Grand Palais de Paris

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Aurélien

Infos conformes à la description. Parking spacieux, secure et lumineux, ouvert 24h sur 24h, nous avons trouvé facilement une place.

Christine

Facile et pratique. Réservation en ligne rapide

Mike

Great car park in a good location at reasonable price. Welcoming host.

Elodie

Nous avons été accueilli par un monsieur très gentil, qui nous a très bien expliqué. Place très bien même pour un 5008. Accès facile

Pascale

Accueil parfait

Arnold

En stationnement dans le parking de 10h à 21h pour le salon de l’agriculture. Problème de QR code mais le personnel a l’accueil a été très serviable et réglé le problème

Maria

Muy cerca del Batobus

Jennifer

Its so easy!!! Great!!! Everything turned out as promised!

Clarisse

Parfait !

Gérald

Je n’ai pas été dans le parking puisque j’ai laissé ma voiture à un voiturier je ne peux pas donner d’avis sur l’installation en elle même d’où le normal.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google