Parkeergarages dichtbij kasteel Montjuic

Het Montjuic-kasteel is een militair fort gelegen op de berg Montjuic in Barcelona, net ten zuiden van de hoofdstad. Het is een zeer populaire toeristische attractie, en het is echt een must-see!

Maar het enige probleem is dat het een nachtmerrie kan zijn om ergens te parkeren!

De wijk Sants - Montjuïc, waar het kasteel zich bevindt, is een van de drukste gebieden qua verkeer in Barcelona. Waarom? Omdat het vol staat met prachtige dingen om te doen en te zien! Dus ons beste advies als je van plan bent om het Montjuic-kasteel van Barcelona te bezoeken, is om je parkeerplaats van tevoren te reserveren. Kijk maar eens op de kaart om een parkeerplaats te vinden in de buurt van het kasteel, wat bij past bij jou? Laat Parclick je helpen je dag nog beter te plannen.

Kasteel van Montjuic

De 17e-eeuwse militaire vesting van Barcelona

Het Montjuic-kasteel is een indrukwekkend militair fort gebouwd als uitkijktoren op de top van de berg Montjuic in 1640, na de beroemde Catalaanse opstand. De uitzichten vanaf deze plek zijn adembenemend, Dit komt dorrdat je op 173 meter hoog staat. Stel je voor dat je op zoek bent naar vijandelijke schepen, of neem een kijkje in de moderne haven om het bruisende 21e-eeuwse Barcelona te zien.

Terug naar het verleden! Tijdens de Spaanse Successieoorlog, tussen 1705 en 1714, werd het kasteel al snel een belangrijk bezit, maar helaas raakte het beschadigd. Na de oorlog onderging het kasteel echter een intensieve verbouwing om eventuele zichtbare gebreken op te lossen.

Vandaag is het kasteel eigendom geworden van de stad Barcelona en huist het een compleet militair museum.

Interessante bezienswaardigheden dichtbij kasteel Montjuic in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .