Parkeergarages in de buurt van Zénith de Paris

Het Zénith de Paris ligt in het 19de arrondissement. Mocht je in de buurt willen parkeren dan helpen we je graag verder. Parclick heeft de beste parkeergarages voor de voordeligste prijs. Heb je dus nog steeds geen parkeerplek gereserveerd? Ben slim, bespaar je zélf een hoop tijd en geld en reserveer een parkeerplek vooraf. Zo weet je zeker dat je je reis goed begint!

Zénith de Paris

Een hele grote witte tent, Le Zénith de Paris. Waarschijnlijk klinkt dit teen beetje raar. Toch is de buitenkant van deze indoor concertzaal gemaakt van grote witte doeken en was de zaal eigenlijk bedoeld als tijdelijke oplossing. Zo zou het de Pavillon de Paris vervangen, een voormalig slachthuis omgebouwd tot concertzaal. In 1984 werd het opgericht. Met 6300 plaatsen en 6200 vierkante meter ruimte is het een van de grootste concertzalen van Frankrijk. Het heeft tegenwoordig al plaats geboden aan meer dan 2000 artiesten.

Door het succes van le Zénith werd er besloten het aan te houden. Er werden zelfs 15 soortgelijke concertzalen bijgebouwd in Frankrijk. De Zénith Paris daarvan de belangrijkste. De concertzaal is gelegen in het Parc de la Villette, 19de arrondissement.

Mocht je zin hebben om een concert te bezoeken, kijk dan even op de website. Zo treden er artiesten op als; Future, J Cole and Robin Schulz.

Er zijn verschillende manieren om bij Le Zénith de Paris te komen. Je kunt bijvoorbeeld met het openbaar vervoer gaan. Metrolijn 7 stopt bij halte Porte de la Villette. Aan de andere kant van het park kun je uitstappen bij halte Porte de Pantin mocht je in de buurt zijn van metrodienst 5.

Je kunt ook met de auto komen. Zorg wel dat je vooraf een parkeergarage hebt geboekt. Vooral rond de data dat er concerten plaatsvinden. Het kan er dan nog eens extra druk zijn. Mocht je naar een concert gaan, zet je auto dan niet aan de straat… tenzij je graag na twee uur wilt vertrekken;) Parclick helpt je graag bij het vinden van een Parkeergarage op voorhand. Dit scheelt je straks tijd zodat je op tijd op je locatie kan zijn. Ook scheelt het in veel gevallen ook nog is een hoop geld!