• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Ontdek de parkeermogelijkheden in de buurt van uw terminal

Officiële Parkeergarage

Ontdek alle voordelen en kies de parkeeroptie die het beste bij jou past.

Directe toegang: je bent slechts een paar stappen verwijderd van de vertrekterminal.

Flexibele tijd: aankomen en vertrekken volgens je eigen schema

Beveiliging: uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen en regelmatige patrouilles

Populaire parkeergarages in Luchthaven Alicante-Elche (ALC)

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Luchthaven Alicante-Elche (ALC)

De luchthaven van Alicante-Elche is gelegen tussen de twee steden waar deze luchthaven haar naam vandaan heeft, genaamd: El Altet. Het is de op vier na drukste luchthaven in Spanje en eindigt toch elk jaar bij de 50 luchthavens die de meeste passagiers vervoeren. Het heeft twee Terminals, T1 en T2. Deze Terminals voorzien voor het meeste van de Levante (het oosten)

Deze luchthaven biedt een verscheidenheid aan directe aansluitingen en is erg praktisch gelegen voor het bezoeken van de meeste Europese hoofdsteden. Waar je heen gaat en wanneer je weg wilt maakt niet uit, door de hulp van een bewaakte parkeergarage in samenwerking met Parclick! Wij bieden je een variatie van parkeergarages met openingstijden voor de beste match!

De luchthaven van Alicante

Alleen te bereiken met de auto

Alhoewel er een project bezig is, is de luchthaven Alicante-Elche niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het aanleggen van een tram en een pendeldienst, om de twee omgelegen steden beter te kunnen voorzien. Voor nu heb je twee opties, de taxi of met een eigen auto rijden.

Er zijn natuurlijk veel mensen die geen taxi nemen en in plaats daarvan een vriend of familielid vragen om ze even te brengen of op te halen. Maar als je iemand naar het vliegveld brengt of ophaalt moet je nog steeds je auto ergens kwijt! Wachten op vrienden kan lang duren, zeker als de vlucht plotseling vertraagt is. Wil je jouw auto veilig geparkeerd hebben en geen risico lopen op een boete?

Dan hebben wij goed nieuws, want dat is waar Parclick voor bedoelt is. Wij bieden parkeerplaatsen aan waar je jouw voertuig kan parkeren voor zo lang als je wilt! Ga last-minute problemen uit de weg en koop van het bespaarde geld een lekkere koffie ;) 

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Torben

Yet again the checkout machines didn't recognise that I had pre-paid. This is the third time in about 6 months. But staff was nice and fixed it quickly.

Edwin

Prijs kwaliteit-vehouding prima

ALFONSO

Magnífico parking con plazas anchas. Repetiré la próxima vez.

Baudouin

La prochaine fois je voudrais traiter "en direct", sans intermédiaire. Quelle adresse mail utiliser dans ce cas ?

Luis

Plaza un poco justa pero habia michos sitios libres. Precio excelente

Fernando

No disponen de las tarjetas que deberían de darte para acceder y salir del parking a cualquier hora. Hay que parar cada vez para que el vigilante te abra la barrera a mano. Para el personal que nos ha atendido (vigilantes) un 10 en amabilidad, gracias.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google