Parkeren dicht bij de AccorHotels Arena in Parijs

N°. 4 arena in de wereld » 20300 zitplaatsen » 130 evementen per jaar: de Bercy Arena

Moderner en groter dan ooit heropent Palais Omnisports Paris Bercy in Oktober 2015 zijn deuren als AccorHotels Arena. De Arena dient als podium voor grootse sportwedstrijden, concerten en shows. Je kunt hier onder andere terecht voor boks- basketbal- atletiek- paardrijdwedstrijden en zelfs videogames, maar ook voor artiesten zoals bijvoorbeeld Céline Dion, Lady Gaga, Elton John, Bruno Mars en nog veel meer!

Ondanks het grote aantal bezoekers die deze locatie bezoeken, hoeft parkeren dicht bij de arena helemaal niet ingewikkeld te zijn. Parclick heeft rond de 100 parkeergarages in Parijs en dús ook hier in de buurt. Je stippelt natuurlijk helemaal zelf je route uit, dus bekijk zelf welke parkeergarage je voorkeur heeft.

Wegens drukte rondom de Arena of omwille van het beperken van de parkeerkosten, zou je kunnen overwegen je auto iets verderop te zetten en gebruik te maken van het OV. Je kunt de arena namelijk heel makkelijk bereiken met het openbaar vervoer! De dichtstbijzijnde stations bij de arena zijn: Gare de Lyon (= RER + Metro), Bercy (= Metro) en Gare de Bercy (= Bus).

Van Bercy Arena naar AccorHotels Arena;

Het Palais Omnisports Paris Bercy werd in 1984 geopend in het 12e arrondissement van Parijs. Sinds een paar jaar is de arena heropend. Ze zijn van 17000 naar 23000 zitplaatsen gegaan en hiermee hebben ze een plaats weten te bemachtigen in de top 5 wereld arena’s. Na de verbouwing, die ongeveer 18 maanden duurden, wil de AccorHotels Arena een compleet nieuwe ervaring voor de kijker neerzetten.

Parkeren dicht bij de AccorHotels Arena in Parijs - tegen de beste parkeertarieven.

Weet jij al wat voor show het gaat worden? Bekijk de agenda voor de komende evenementen. Reserveer je parkeerplek op voorhand met Parclick. Zo voorkom je gedoe met parkeren en kun je tot 70% op je parkeerplek besparen. Wij wensen je alvast héél veel plezier!

Met Parclick parkeer je vóór aankomst!