Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Rámon Sánchez Pizjuán Stadion

6 Parkeergarages gevonden
 • APK2 Lebreros
  1. Dichterbij
  2. Goedkoper

  APK2 Lebreros

  Overdekt
  5 min (292m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • SABA Estación Sevilla - Santa Justa (P1 / P3)

  SABA Estación Sevilla - Santa Justa (P1 / P3)

  Onoverdekt
  15 min (917m)
  Prijs voor 1 dag
 • INSUR Edificio Insur

  INSUR Edificio Insur

  Overdekt
  21 min (1.2km)
  Prijs voor 1 dag
 • MC Avenida de Roma

  MC Avenida de Roma

  Overdekt
  ContactlessContactloze toegang
 • AUSSA José Laguillo

  AUSSA José Laguillo

  Overdekt
 • INSUR El Mirador de Santa Justa

  INSUR El Mirador de Santa Justa

  Overdekt
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Rámon Sánchez Pizjuán Stadion

Het Ramón Sánchez Pizjuán Stadion is het stadium van de voetbalclub van Sevilla. Gelegen in het hartje van de Nervión buurt van de stad. Het stadion heeft een capaciteit van 42.500 toeschouwers.

Parkeren in Sevilla kan best lastig zijn, zeker op dagen dat de voetbalclub wedstrijden speelt. De meeste parkeerplekken zijn gereguleerd door Blauwe zones, de gevaarlijke zones waar je maar voor een bepaalde tijd kan parkeren. Een verkeerde beweging en je hebt een boete, kijk dus uit met parkeren hier. 

Als je naar Sevilla komt om een voetbalwedstrijd te bekijken, kan je het best parkeren met Parclick. Wij bieden bewaakte en overdekte parkeerplekken aan die je van tevoren kan reserveren. Kijk op onze interactieve kaart om de beste parkeerplaats te vinden. Parkeren in Sevilla was nog nooit zo makkelijk.

Het voetbalstadion van FC Sevilla

Het stadion werd geopend in 1958 met het vieren van een voetbalwedstrijd tussen Sevilla en Real Jaén. De naam van het stadion is vernoemd naar de man die 17 jaar president was van de club. Hij zorgde er in eerste instantie ook voor dat Sevilla een nieuw voetbalstadion kreeg.

Er werden verschillende veranderingen aangebracht aan het stadion, De eerste in 1982, toen Spanje de Wereldcup organiseerde. De tweede in 1998, toen het stadion werd gereguleerd voor UEFA regels.

Al je van plan bent om een voetbalwedstrijd te bezoeken in het Rámon Sánchez Pizjuán stadion, weet dan dat je van tevoren een parkeerplaats kan reserveren met Parclick.  

Rámon Sánchez Pizjuán Stadion