Parkeergarages dichtbij Het Aquarium van Parijs

92 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Het Aquarium van Parijs

Schatjachten, optredens, workshops en vooral héél veel prachtige dieren! We hebben het over Cinéaqua, oftewel het Aquarium van Parijs. Dit enorme ondergrondse aquarium is gevestigd in het 16e arrondissement, dicht bij Trocadero. Dit hoeven we je misschien niet te vertellen, maar het is een attractie die je zeker niet mag missen.

Het is een van de meest bezochte plaatsen in Parijs. Het ligt in de buurt van de Eiffeltoren, wat deze omgeving natuurlijk nóg drukker maakt. De drukte hoeft natuurlijk geen enkel probleem te zijn! Boek heel gemakkelijk je parkeerplek in de buurt van deze hotspot en bespaar tot 70% op je parkeerplek. Om je een beetje op weg te helpen, zetten we hier de beste opties voor je op een rijtje:

  • Kléber - Trocadéro - vanuit hier is het ongeveer 7 minuten lopen naar het Aquarium van Parijs. Op de kaart ligt deze parkeergarage ongeveer tussen de Eiffeltoren en Arc de Triomphe. Het ligt dicht bij Place de l'Étoile. Vanuit de parkeerplaats Kléber-Trocadéro kunt u te voet naar het station Boissière om verder te reizen met metro lijn 6. Of je kunt naar Trocadéro óf Léna station om lijn 9 te pakken.
     
  • Quai Branly Tour Eiffel - ligt op ongeveer 600 meter van het Aquarium (10 minuten lopen). Zoals de naam al zegt, is dit tevens de handigste parkeergarage voor wanneer je een tentoonstelling wilt bezoeken in het Quai Branly Museum. De haltes voor het openbaar vervoer - in de buurt van de garage - zijn metrostation Léna (lijn 9) en L'Alma Bridge waar RER lijn C langskomt.
     
  • Pullman Tour Eiffel - deze parkeergarage ligt op ongeveer 750 meter lopen van L’Aquarium de Paris. Het metrostation Bir-Hakeim (metro lijn 6) en de RER halte Champ de Mars (lijn C) liggen beide op een steenworp afstand van parkeergarage, zodat je vanuit hier de rest van de stad kunt ontdekken. 
     
  • Tour Eiffel Castorama - deze parkeergarage ligt op 15 minuten lopen van het Aquarium, maar is relatief goedkoop vergeleken met de andere parkeergarages. Het bevindt zich in het 15e arrondissement van Parijs. Het metrostation Bir-Hakeim (metro lijn 6) en de RER halte Champ de Mars (lijn C) liggen beide dicht bij de parkeergarage.

Parclick zorgt ervoor dat je parkeert tegen de allerbeste parkeertarieven. Het enige wat je hoeft te doen is op de afgesproken dag naar de door u gekozen parkeergarage te rijden: Je parkeerplaats in de buurt van het Aquarium is gegarandeerd!

Het Aquarium van Parijs

de eerste ter wereld

Met 9000 dieren en zo’n 500 verschillende soorten, verspreid over 43 grote aquaria heeft Cinéaqua zichzelf gigantisch populair gemaakt. Het Aquarium biedt ook vele shows voor alle leeftijden, zoals "Claire the Mermaid"; Evenals films, tentoonstellingen en verjaardagen. Volwassenen en kinderen zullen beiden een indrukwekkende ervaring hebben hier.

Parclick heeft rond de 200 parkeergarages in Parijs, waar je je auto voor Parijse begrippen heel goedkoop kunt parkeren voor zo lang je wilt! Je reserveert jouw plek in de parkeergarage naar keuze en bent dan klaar om volop te genieten van deze wereldstad.

 

Met Parclick parkeer je vóór aankomst!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Het Aquarium van Parijs in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .