Aan het laden...

Parkeren dichtbij Alameda de Hércules, Sevilla

Je hebt een park, en een park. Een park is een groen stukje land waar je voeger de hond uitliet, buiten speelden, lachte of huilde. Sommige herinneringen zijn goed, sommige minder, ze zal ze herinneren of vergeten. Of je hebt een park, neem bijvoorbeeld het Alameda de Hércules. Een park van bijna 500 jaar oud!

Het openbare park is zonder twijfel een “must-see” in Sevilla. De mooie bomen, lange lanen en IJS. Je hebt het allemaal in dit park. Bedenk wel dat parkeren in het centrum flink lastig kan zijn. Daarom is het beter om van tevoren een parkeerplaats te reserveren met Parclick. Bij ons betaal je een vaste prijs voor een bewaakte en overdekte parkeerplaats dichtbij het Alameda de Hércules. 

Lees vooral verder voor meer informatie over dit indrukwekkende park!

Alameda de Hércules

De Publieke tuin van 500 jaar oud.

De brede laan van 450 meter lang werd in 1574 aangelegd voor het publiek. Twee kolommen werden bij de ingang geplaats. Op de kolommen staan Herakles en Julius Caesar. De laan heeft veel meegemaakt, totdat het werd gereconstrueerd in 2006. Tegenwoordig is kan je aan beide kanten van de laan lieflijke barretjes vinden. Overdag is het een typisch park, ´s Avonds is het een ontmoetingsplein voor jeugd vol met gezelligheid.

De wijken rondom het park staan bekend als moderne zones van Sevilla. Geniet in de lokale barretjes zoals El Vorto Maltés. Café Central, Fun Club en Lo que diga la Sole van een biertje en wat tapas. 

Vergeet niet dat als je drinkt je niet mag rijden ;) Parkeer daarom jouw auto met Parclick. Reserveer binnen twee minuten eenvoudig en goedkoop een parkeerplaats in Sevilla dichtbij het Alameda de Hércules.