Aan het laden...

Parkeren dichtbij de Botanische tuinen van Barcelona

De Botanische Tuinen (El Jardín Botánico)

Onderzoek de natuur in hartje Barcelona

De Botanische tuinen liggen in het park van de Montjuïc en is de groenste en meest bezochte gebieden in Barcelona. Deze tuinen zijn de trotse eigenaar van een Excellentie certificaat, gegeven door Tripadvisor. Onderzoek de verschillende bio-zones, allemaal in hartje Barcelona. Het beeld is nooit hetzelfde door de seizoenen.

De Botanische Tuinen zijn maar liefst 14 hectare groot, inclusief een Botanisch instituut waar planten en bloemen worden onderzocht. Dit instituur bestaat al vanaf 1999 en onderzoek de Middellandse flora.

Als je lekker bent uitgewaait in dit park, heb je altijd nog de kans om het Olympische stadion of de Magische fontijnen van Montjuïc te bekijken. Dit park is de uitgelaten kans om lekker te picknicken tussen de bomen. Ook aan te raden voor een bezoek aan Barcelona met kinderen.

Wil je graag dichtbij parkeren? Je kan kort parkeren voor 2 of 4 uur in een groene of blauwe zone. Wil je echter langer parkeren of je auto kwijt voor je lange termijn bezoek aan Barcelona? Parkeer dan met Parclick in een van onze parkeergarages dichtbij de Botanische Tuinen, of andere parkeergarages in de stad. Kies een parkeergarage die voldoet aan je wensen via onze interactieve kaart en bespaar tegelijkertijd 70% op de originele prijs.