Parkeergarages dichtbij Crowne Plaza Barcelona - Fira Plaza

200 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Crowne Plaza Barcelona - Fira Plaza

Het Sants-Montjuïc district, De wijk waar de meeste handelsactiviteiten van Barcelona plaatsvinden. Je hebt hier namelijk de Fira Barcelona – een handels- en beursgebouw. Er zijn genoeg hotels in de buurt, maar ga je speciaal voor je werk naar Barcelona? Probeer dan het Crowne Plaza Barcelona – Fira Center hotel

Bij het hotel kan geparkeerd worden, voor 24 euro per dag. Je ben dan niet zeker van jouw parkeerplaats, want reserveren kan niet. Heb je dus een auto gehuurd vanaf het vliegveld, dan kan dat nog eens lastig worden. Ook kan je alléén hier parkeren. Ben je dus een dag vrij, en wil je de stad onderzoeken? Dan kan dat niet met de auto. Maar WACHT! Het kan wel!

Parkeer je met Parclick, voor 25 euro per dag in de BSM Plaça Navas, dan ben je misschien één euro meer kwijt voor één dag. Maar voor 5 dagen scheelt het je dan al 66 euro. Deze parkeergarage werkt samen met een netwerk aan parkeergarages genaamd BSM. Parkeer je dus in deze parkeergarage, dan kan je dus in alle garages van BSM parkeren. Parkeer bijvoorbeeld dichtbij Haven Vell, het strand, of de Mercado de la Boqueria, midden in het centrum van Barcelona

Parkeren in Barcelona was nog nooit zo makkelijk met Parclick. Reserveer binnen 2 minuten en parkeer voor aankomst. 

Het Crowne Plaza Barcelona – Fira Plaza

Niet alleen handig voor business tripjes

Wil je in een luxe, modern en gewoon gaaf hotel verblijven? Ga dan voor het Growne Plaza Barcelona hotel. Het hotel heeft onder anderen een dakterras met zwembad, een heel wellnesscentrum waar je kan genieten van gezichtsbehandelingen, spa-arrangementen en nog veel meer. 

De kamers zijn ruim ingericht en geluidsdicht voor de perfecte nachtrust. Ook zijn er vele extra faciliteiten voor gasten met een lichamelijke beperking, worden er 6 talen gesproken en is er een 24 uurs receptie, voor als je een late vlucht moest hebben. 

Vergaderingen hier? Het kan allemaal. Je zit ook vlakbij de Montjuïc bergen, waar je rustig kan wandelen. Het Montjuïc kasteel ligt ook op 200 meter lopen. 

Wat wil je nog meer? Uit de drukte, yes. Veel faciliteiten? Yes, een goede parkeerplaats. Dat al helemaal! Parkeer met Parclick in Barcelona.

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Crowne Plaza Barcelona - Fira Plaza in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .