Parkeergarages dichtbij Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur

110 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur

Het Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur hotel is een 4-sterren hotel in het 18e arrondissement van Parijs. Het Hotel is ruim ingericht met alle voorzieningen die je maar kan wensen. Zo kan je lekker genieten op het zonneterras of in de tuin, is er een fitnessruimte en kan je ontbijt op de kamer bestellen, in jouw king-size bed.

Dit hotel is ook goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn een aantal extra faciliteiten zoals een lift, ook zijn huisdieren toegestaan, hier kunnen kosten aan verbonden zijn. 

Als laatste wordt er elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd, voor een goede start van jouw drukke dag in Parijs. in Bar L´Atelier kan je ´s avonds een drankje drinken.

Kom je naar Parijs met de auto? Dan is het wel zo fijn als je een parkeerplaats kan reserveren voordat je aankomt, toch? Dit kan met Parclick! Reserveer nu binnen 2 minuten en bespaar tot 70% op de originele prijs. Parkeren in Parijs was nog nooit zo makkelijk!

Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur

Geniet van uitzicht over Parijs vanuit jouw king-size bed.. of niet!

Zoals de naam al zegt, dit hotel ligt dichtbij de Sacre-Coeur basiliek, ook kan je vanaf hier met 4 minuutjes lopen de Moulin Rouge bereiken voor een geweldige show. Als je hier overnacht heb je sowieso al te maken met een mooi gebied om in te wandelen. Wil je de rest van de bezienswaardigheden in Parijs bekijken? Neem dan metrolijn 2 of 12 vanaf Place de Clichy. Je kan zo in één keer doorreizen naar de Arc de Triomph en de Champs-Elysées.

Als laatste spreken de medewerkers in dit hotel 6 verschillende talen. Misschien geen Nederlands, maar wel Japans! Voor diegenen die graag hun Japans willen verbeteren ;)

Overnacht je in het Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur hotel in Parijs? Laat alle parkeerstress achter door een parkeerplaats te reserveren met Parclick. Kijk op onze interactieve kaart en kies de parkeergarage naar jouw wensen! Heel veel plezier in Parijs!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .