Aan het laden...

Parkeren dichtbij Las Setas, Metropol Parasol

De Metropol Parasol, beter bekend als Las Setas, is een architectonische constructie in de vorm van de hoed van een aantal paddenstoelen. Las Setas de Sevilla kan letterlijk vertaald worden in de Champignons van Sevilla. 

De constructie is ontworpen door Jürgen Mayer en het is het grootste houten project van de wereld. Uitgevoerd met oog op renovatie van Plaza de la Encarnación.

Deze “paddenstoelen” huizen verschillende verdiepingen aan horeca, winkels, musea, bars en natuurlijk kans op goed uitzicht!

Wil je hier graag parkeren om dit mooie innovatieve plein te bezoeken? Parkeer dan met Parclick. Reserveer binnen 2 minuten een parkeerplaats vlakbij het oude centrum van de stad en geniet! Parkeren in Sevilla was nog nooit zo makkelijk met Parclick.

De Setas de Sevilla,

Kunst, architectuur, recreatie en de Spaanse keuken gecombineerd 

Wat kan je allemaal doen onder de Setas de Sevilla? Dat zal ik je eens even vertellen. Op de eerste verdieping kan je het Antiquarium / Archeologisch museum vinden. Tijdens de eerste fase van de bouw werden namelijk overblijfselen ontdekt uit de Romeinse periode, uit de 6e eeuw en overblijfselen van een Islamietisch huis uit de 12e en 13e eeuw.

Verder kan je op deze verdieping de Officiële winkel van de Setas de Sevilla en een Toeristisch informatiepunt vinden. Op de tweede verdieping kan je de markt en een verscheidenheid aan restaurants vinden. De derde verdieping is een verhoogd plein voor bezoekers. De vierde verdieping bestaat uit loopbruggen, een klein barretje en een evenementenplatform van 500 vierkante meter. Als laatste kan je op de vijfde verdieping een uitzichtpunt vinden op 28,5 meter hoog. 

Als je graag de Setas de Sevilla bezoekt, garandeer jezelf dan een parkeerplaats met Parclick. Bekijk onze interactieve kaart voor de parkeergarage naar jouw wensen.