Parkeergarages dichtbij Saint James Albany Paris Hôtel Spa

96 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Saint James Albany Paris Hôtel Spa

Het Saint James Albany Paris Hôtel Spa is een 4-sterren hotel in het 1e arrondissement van Parijs. Dit mega centraal gelegen hotel biedt iedere gast de verwennerij die ze nodig hebben in hun 500 vierkante meter grote spa! Geniet van een binnenzwembad, fitnessruimte, hammam en nog veel meer. 

Niet genoeg? Gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch, diner en ook brunch! Allemaal geserveerd in het hotel restaurant (Le 202 Rivoli), hier krijgen gasten ook 20% korting op diner.

In dit hotel kijk je uit op de Jardin de Tuileries en heeft alle voorzieningen die je nodig hebt, maar geen parkeergarage :( Wil je wel graag vlakbij parkeren? Reserveer dan nu jouw parkeerplaats met Parclick. Parkeer al vanaf 22 euro per dag in de buurt (op 21 minuten lopen van het hotel in Saint-Eustache) Of op 3 minuten van het hotel voor 36,- per dag (in Pyramides). 

Saint James Albany Paris Hôtel Spa

Luxe hotel met alle bezienswaardigheden in de buurt

Naast dat het hotel uitkijkt op de Jardin de Tuileries ligt het ook nog eens om de hoek van het Louvre en is het 10 minuutjes lopen van de Notre Dame basiliek, de Place de la Concorde en de tuinen van de Champs-Elysées.. Wauw.

Alles al gezien? Het beste shopgebied, de laan van de Champs-Elysées, ligt op een paar minuten van het hotel. Of neem de metro vanaf Tuileries naar de Arc de Triomph en meer bezienswaardigheden. 

De auto heb je eigenlijk niet meer nodig, zo voorkom je ook alle files waar Parijs helaas ook bekend om staat. Kijk op onze interactieve kaart voor een parkeergarage naar jouw wensen in de buurt, of lees ons artikel over Park & Rides in de buitenwijken van Parijs. Waar je ook reserveert, je bespaart tot 70% op de originele prijs. Veel plezier!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Saint James Albany Paris Hôtel Spa in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .