Parkeergarages dichtbij Hotel Al Ponte Mocenigo

19 Parkeergarages gevonden

Parkeergarages dichtbij Hotel Al Ponte Mocenigo

Venetië is een paradijs voor fotografen. Denk aan de kleine straten met koele briesjes, de meanderende kanalen gevuld met blauwgroen water en de eeuwenoude architectuur door heel de stad. Als jij een foto-fanaat bent en een stedentrip aan het boeken bent naar Venetië, dan raden wij aan om in het Al Ponte Mocenigo hotel te verblijven.

De kamers zijn gedecoreerd in overweldigende en elegante Venetiaanse stijl. Dit boutique hotel is een kunstwerk op zichzelf. Gasten waarderen het royale decor en het buitenterras wat toch een beetje rust in de brouwerij brengt ;) (je hoeft niet altijd leven in de brouwerij). Haar centraal gelegen locatie is iets voor elke reiziger. Het gebied geeft een pittoresk gevoel met haar kleine pleintjes. Natuurlijk zijn de grote bezienswaardigheden zoals de San Marco Basiliek, het La Fenice theater en de Rialto brug ook minder dan een kilometer lopen.

Je kan heel Venetië lopend zien (ook goed voor dat stappendoel), maar als je hier voor meerdere dagen blijft dan moet je ook ergens die auto kwijt kunnen. Parkeer hem daarom met Parclick. In Venetië zelf voor een top-plaats of op het vaste land, je hebt dat ding toch niet nodig. Kijk en kies op onze interactieve kaart een parkeergarage die bij jou past en reserveer. Parkeer voordat je aankomt met Parclick, in Venetië.

Hotel Al Ponte Mocenigo

De perfecte locatie voor het genieten van de Grand Canal.

Kijk je uit naar de vele waterwegen die alles met elkaar verbinden. Verblijf dan in het Al Ponte Mocenigo hotel. Vanaf hier is het één minuut lopen naar de boot-halte deze je naar alle grote eilanden en andere stops kan brengen.

Als je daarbij de vriendelijke werknemers, het goede ontbijt en de comfortabele kamers bij optelt, is het Al Ponte Mocenigo hotel een dikke +++.

Maak je bezoek aan Venetië compleet door je auto te parkeren met Parclick in Venetië of op het vasteland. 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Hotel Al Ponte Mocenigo in Venetië

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .