• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Rambla del Mar

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Rambla del Mar

Rambla del Mar is een groot drijvend platform gelegen aan de algemeen bekende Haven Vell. Veel cruiseschepen zetten hier koers richting de Middellandse zee. Wil je rustig kunnen genieten van een wijntje op de Rambla del Mar of van je cruise? Boek dan van tevoren een parkeerplaats met Parclick. Het maximum van 4 uur parkeren in de blauwe zone gelden dan niet voor jou. Dat extra wijntje heb je verdient!

Rambla del Mar

Het gekabbel van de zee onder je voeten.

La Rambla del Mar, niet te verwarren met Las Ramblas, verbindt de Portal de la Pau met de Haven Vell via een drijvend platform. Vanaf hier kan je verschillende kanten op. Je kan het Columbus monument bezoeken vlakbij het Maritiem museum van Barcelona. Als je de straat oversteekt kan je funshoppen in het Winkelcentrum Maremágnum. Geniet van een cerveza (biertje) of een hapje in een van de cafeetjes of restaurantjes, of kijk naar de straat entertainers. In dit wijkje is het goed vertoeven met de familie.

La Rambla del Mar is erg modern, ook al is het al meer dan 20 jaar oud! Dezelfde architecten hebben ook het winkelcentrum ontworpen, het is daarom goed op elkaar afgestemd. Hier kun je het beste uitwaaien na een dagje statten, een lekker drankje drinken en een hapje eten. Maak het jezelf daarom gemakkelijk door een parkeerplaats te boeken met Parclick.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Rambla del Mar

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Sofía

El personal es super amable! Un diez

Stephane

Personnel très sympathique et agréable

Vipulkumar

Perfecto

NURI

Fantástico. Todo súper bien

Beatrice

Beaucoup de mal et de temps à trouver ma réservation sur l ordi de l accueil ......

Francisco

El trato con el personal fue excelente. La ubicación también. Genial lo recomiendo 100 ×100.

Josep

El dijous vaig poder aparcar a la zona de parking més propera al aquarium que normalment está tencada i no s' enten perquè. En aquest cas i per tema de movilitat es d' agraïr, peor normalment no es deixa. Moltes Gràcies.

Stephane

Ça nous a très bien servi

Cecile

Le personnel a été très compréhensif et nous a aidé pour bénéficier des tarifs longs séjours, nous les remercions.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google